23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NFEA drar til Årets Maritime Kommune

Avanserte Fartøyer 2023 arrangeres i Horten.

Horten har et næringsliv som er verdensledende på maritim teknologi og kommunen er nå kåret til «Årets Maritime Kommune«. Dette er rammen når NFEA  ønsker velkommen til Avanserte Fartøyer 2023.

Konferansen arrangeres på Thon Partner Hotell i Horten, 18-19 oktober

Vi starter konferansen med åpningsinnlegg fra Tore Stensvold, forfatter og journalist i Teknisk Ukeblad med maritim industri som spesialfelt. Vi får høre hans refleksjoner om potensielle fremtidsscenarioer og de mulighetene og utfordringene vi møter fremover.

Horten har lange tradisjoner innenfor maritim næring. Kom til Horten og få et innblikk i hvor teknologien i den maritime bransjen har sitt ståsted i dag.

Vi skal innom temaene:
- nye grønnere drivstoff
- autonomi
- bruk av roboter

Avanserte Fartøyer 2023 byr dermed på mange spennende foredrag der aktører i bransjen deler sine erfaringer og hvordan de jobber intenst med nye teknologiske løsninger. Blant annet får vi høre erfaringer med autonomi fra Yara Birkeland og Asko og MAS400-prosjektet hvor en ubemannet båt krysset Atlanteren ved bruk av kunstig intelligens.

Nye, grønnere drivstoff er alltid like aktuelt, og rederiet Norled har erfaring med dette som de vil dele med oss. Vi får også høre om Kongsberg Discoverys bidrag innenfor nye, grønnere drivstoff.

Bedriftsbesøk:
Vi besøker Massterly sitt operasjonssenter, Horten sjøtrafikksentraltjeneste og Kongsberg Discovery med deres Hullskater.
Deltakerne deles inn i 3 grupper og besøker alle tre bedriftene.

Bli med til Horten, delta på Avanserte Fartøyer og få to dager med faglig påfyll og erfaringsutveksling!

Program og mer informasjon finner du HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047