23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Maskinering på direkten over hele verden

Sandvik Coromant lanserer nye digitale opplæringsøkter

Sandvik Coromant, ledende leverandør av verktøy og teknologi til metallbearbeidingsindustrien, har lansert en ny serie med opplæringsøkter innen Digital Live Machining (DLM). Øktene arrangeres virtuelt fra Sandvik Coromant-sentrene — et globalt nettverk av anlegg som er utstyrt med det aller nyeste innen maskineri og teknologi. DLM-øktene leverer live maskinering og undervisningsopplegg, pluss interaktive samtaler med ingeniøreksperter. 

DLM-økter har vært organisert av Sandvik Coromant i en årrekke, på grunnlag av organisasjonens omfattende maskineringskunnskap og selskapets globale nettverk av Sandvik Coromant-sentre. Sentrene er fysiske anlegg med svært dyktige ingeniører og teknikere som har dyptgående ekspertise innen metallskjæring og maskineringsteknologi. Hensikten med de digitale øktene er å gi deltakere fra hele verden tilgang til denne rike kunnskapen og å hjelpe produsenter og maskinfabrikker å optimere metallskjæringsprosessene, spare energi, forbedre produktiviteten og redusere kostnadene.

Sentrene er plassert i viktige markeder, blant annet USA, Mexico, Brasil, Sverige, India og Kina. Tilbudet om virtuelle opplæringsøkter i form av DLM faller sammen med innvielsen av flere nye Sandvik Coromant-sentre, blant annet et nytt toppmoderne anlegg som ble åpnet i Storbritannia i mai 2023. 

"Kunder fra hele verden har nå tilgang til de nyeste digitale opplæringsverktøyene fra Sandvik Coromant," forklarer Helen Blomqvist, administrerende direktør for Sandvik Coromant. "Historisk sett har disse øktene vært svært vellykkede for å formidle til kundene våre kunnskapen og verktøyene de trenger for å bevare forspranget i konkurransen, og ettersom listen over Sandvik Coromant-sentre blir stadig lengre, får vi enda bedre muligheter til å dele denne kunnskapen. Vi er overbevist om at økt tilgjengelighet til disse øktene vil hjelpe kundene våre i arbeidet med å optimalisere metallskjæringsprosessene og oppnå enda bedre resultater.

Det nye programmet med virtuelle økter blir tilgjengelig på flere språk og i flere tidssoner, slik at produsenter og maskinverksted fra hele verden kan delta.

"Det å få kontakt med mulige deltakere fra deler av verden som ikke dekkes av Sandvik Coromant-sentre er særlig viktig — ikke minst for kunder som arbeider med bærekraft og energisparing som mål ,” fortsatte Blomqvist. "Optimering av metallskjæring kan utgjøre en betydelig forskjell når det gjelder miljøavtrykket til en forretning, og våre tekniske eksperter ønsker å dele denne kunnskapen vidt og bredt gjennom våre DLM-økter"

I tillegg til DLM-øktene tilbyr Sandvik Coromant-sentrene en rekke tjenester, blant annet verktøyløsninger, anvendt teknologi og opplæringsprogram. Besøk nettstedet vårt for å finne ditt lokale Sandvik Coromant-senter og se det nye programmet for DLM-økter. 

 

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.046