23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Oppdag EcoSys på nytt: Den ultimate løsningen for bedriftens prosjektytelse

Oppdag EcoSys på nytt: Den ultimate løsningen for helhetlig prosjektstyring Hvis styringen av organisasjonens kapitalprosjekter føles ineffektiv og fragmentert, kan det være på tide å vurdere EcoSys, den ledende løsningen for Enterprise Project Performance. EcoSys samler prosjektstyring, kontroll og porteføljestyring på én plattform, effektiviserer prosessene og digitaliserer prosjektene. James Tauladan, visepresident for Enterprise Project Performance i EMIA, fremhever systemets skalerbarhet, forhåndskonfigurerte innhold for fonds- og endringsstyring og dets rolle som en bro som integrerer tidligere isolerte systemer for bedre synlighet og datanøyaktighet. EcoSys bidrar til effektiv kommunikasjon og risikostyring og gir sanntidsinnsikt i prosjektresultatene, noe som gir grunnlag for bedre forretningsbeslutninger.

Er du lei av å kaste bort tid, ressurser og energi på organisasjonens kapitalprosjekter og porteføljer? Føler du at teamet ditt flyr i blinde med informasjon spredt over flere systemer, regneark og ukentlige rapporter? Bekymrer du deg ofte for at du ligger etter når det gjelder modernisering av prosjekt- og porteføljeprosesser og beste praksis?  I så fall er det på tide å gjenoppdage EcoSys, den ledende Enterprise Project Performance-løsningen.  

 EcoSys integrerer prosjektstyring, prosjektkontroll og porteføljestyring i én og samme plattform, slik at du kan digitalisere alle kapitalprosjekter i hele organisasjonen. Men tro ikke bare på det vi sier! 

For å få vite mer om EcoSys ba vi James Tauladan, EMIA Vice President of Enterprise Project Performance og ekspert på området, om å fortelle oss hva han mener om de fremskrittene EcoSys har gjort de siste årene. James forklarte at EcoSys tilbyr mer enn bare prosjektkontroller, med forhåndskonfigurert innhold som fondsforvaltning og endringshåndtering. Han sammenlignet EcoSys med byggeklosser på grunn av løsningens skalerbarhet. EcoSys-brukere trenger ikke å rive opp og erstatte miljøet de har skapt i EcoSys etter hvert som virksomheten vokser. I stedet kan de bygge videre på den eksisterende infrastrukturen i løsningen. Underveis gir EcoSys detaljerte, trinnvise instruksjoner for å sikre maksimal funksjonalitet. Et annet stort fremskritt er EcoSys' evne til å fungere som en bro mellom tidligere silosystemer. Denne vektleggingen av integrasjon gjør det mulig for organisasjoner å oppnå større synlighet og nøyaktighet i dataene. 

Med EcoSys kan prosjektteamene effektivt kommunisere og håndtere risikoer og endringer, noe som sparer tid og krefter. Alt er samlet på ett sted, og alle er på samme side. Du får full oversikt i sanntid over resultatene til alle prosjekter, programmer og porteføljer gjennom hele prosjektets livssyklus. Det betyr at du kan allokere ressurser, kontrollere hvordan hvert enkelt prosjekt samsvarer med strategien og sikre at du gjennomfører riktig prosjekt til riktig tid. Du identifiserer problemer tidlig, unngår kostbare feil og tar bedre forretningsbeslutninger.    Så hvorfor ikke droppe status quo og oppnå maksimal effektivitet, forutsigbarhet og kontroll i hele prosjektporteføljen med EcoSys? Se denne videoen for å lære mer om den ledende Enterprise Project Performance-løsningen. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047