23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

LVD SCANDINAVIA AS søker etter en servicetekniker innenfor platebearbeiding

LVD Scandinavia AS er et heleid datterselskap av LVD Company nv. Morselskapet er et familieeid selskap lokalisert i Gullegem, Belgia. Konsernet har totalt 1200 ansatte over hele verden. Vårt nordiske selskap jobber med salg, installasjon, opplæring og service av høyteknologiske maskiner for platebearbeiding. Vi tilbyr unike produksjonssystemer for bøying, laserskjæring, stansing og skjæring av metallplater. Vårt hovedkontor er lokalisert i Jessheim.

Stillingsbeskrivelse
Vi er i en ekspansiv fase og søker nå en ny medarbeider til servicearbeid av maskinanlegg. Vi ser først og fremst etter deg med erfaring innenfor CNC styrte maskiner. Dine arbeidsoppgaver består av alt fra installasjon, planlagt service til hasteoppdrag. Vi jobber i tett samarbeid med kunden hvor god planlegging og fleksibilitet er viktig. De fleste maskinene er plassert i Sør / vest Norge, men oppdrag i utlandet kan også forekomme. Service på andre maskintyper kan også forekomme, vi gir deg selvfølgelig opplæring på de ferdighetene du mangler. Arbeidet ledes og distribueres fra Jessheim, som du har kontinuerlig kontakt med. Du vil bli en del av vårt team av kunnskapsrike og kompetente serviceteknikere. Vi kan tilby deg variert arbeid med tekniske utfordringer i en internasjonal og ekspansiv bedrift.

Kravprofil
Vi søker primært etter en som har erfaring innen service og vedlikehold med god kunnskap innen mekanikk, hydraulikk, elektro og elektronikk. Kanskje jobber du i dag som servicetekniker eller har du flere år som maskinfører i en stansemaskin. Har du erfaring med arbeid og service med stansemaskiner ser vi det som meritterende.

Vi tror at en utdanning innen styrings- og reguleringsteknologi kan være et godt grunnlag å ta utgangspunkt i. For å trives i jobben er du teknisk interessert og oppdaterer deg gjerne innen ditt fagfelt, samtidig som du er utadvendt og grundig. Det er viktig at du er god til å samarbeide med både kollegaer og kunder. Du snakker og skriver engelsk da kontakter med morselskapets ansatte i Belgia er en viktig del av arbeidet. Overnatting forekommer i oppdraget. B førerkort kreves.

Hjertelig velkommen med din søknad!

For mer informasjon kan man kontakte johnny.jonassen@lvdgroup.com 

Hvis du synes dette høres interessant ut, send CV/referanser på e-post til info.no@lvdgroup.com

Vi behandler søknader fortløpende, så ikke nøl med å kontakte oss så snart som mulig dersom du er interessert.

LVD Scandinavia AS
Henrik Bullsveg 42
2069 Jessheim
Ullensaker
Norge
Org. nr.: NO916606249

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032