23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Møt Øwre-Johnsen på AQUA NOR 2023

Vi gleder oss til å delta på Aqua Nor 2023, verdens største messe for akvakultur! Trenger du inngangsbillett til Aqua Nor, kan vi også tilby gratis inngang til messen! Send epost til firmapost@owre-johnsen.no.

Øvre-Johnsen presenterer følgende på messa:

CJC® Off-line filter for ren og tørr olje
Vi har levert filterløsninger både til diesel, motorolje og hydraulikkoljesystemer til svært mange kunder i havbruksnæringen. Et CJC®-filter vil holde oljen ren og tørr til enhver tid, fordi det fjerner både vann, oksidasjon og partikler.

Unngå tapt tilvekst
Hvis dieselgeneratorene stopper pga. vann og skitt i dieselen vil det bli veldig kostbart, fordi en dags stopp i utforing er 1 dags tapt tilvekst på biomassen. Dermed er det en svært rimelig forsikring mot uforutsett driftsstans.

Vannkvalitet
Kom innom for å se våre løsninger for å måle vannkvalitet. På laboratoriet, i prosessen og med analysatorer.

Pumper og pumpeanlegg
Vi kan vise til høy kompetanse og lang erfaring innenfor pumper og pumpeløsninger. Hovedfokuset vårt er å finne en driftssikker og kostnadseffektiv løsning med lang levetid.

Øwre-Johnsen er direkteforhandler av pumper og ventiler fra KSB, samt hygieniske pumper fra Inoxpa. Vi jobber bredt, og strekker oss alltid litt ekstra for å finne den best mulige løsningen.

Vi designer og leverer også komplette pumpeløsninger med filtrering og vannrensing.

Øwre-Johnsen as
Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Trondheim
Norge
Org. nr.: NO919151137

Kontaktperson

EMA
Eva Marie Aarstad
eva@owre-johnsen.no

Send til en kollega

0.031