23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Tung last er ingen problem for det nye fiberviklede materialet fra igus

Vår leverandør igus har lansert et nytt smørefritt utholdende materiale – ideelt for tunge og krevende applikasjoner. ASI Automatikk AS, distributør av igus-produkter i Norge, er stolte av å kunne introdusere igutex TX3, som er et av de nyeste smørefrie materialene igus GmbH har utviklet. Dette banebrytende materialet er spesifikt utviklet for å møte behovene til bransjer som benytter applikasjoner der ekstreme dynamiske krefter spiller inn.

I applikasjoner med belastninger på over 80 MPa, kan det ofte støtes på utfordringer med termoplastbaserte glidelagre. For å løse dette, har igus utvidet sitt allerede omfattende utvalg av standard glidelagre med den innovative igutex-fibervevde glidelagerserien. Serien har vist seg å være eksepsjonelt sterk og pålitelig i krevende områder som bygg- og anleggsbransjen, landbruksindustrien, og til applikasjoner innen containerkraner og offshore-sektor.

igutex TX3 representerer den nyeste utviklingen innen igutex-sortimentet og tilbyr enda lenger levetid, spesielt under ekstreme dynamiske belastninger. Materialet er også ideelt for applikasjoner der økende og avtagende belastninger kan oppstå, for eksempel i hydrauliske tilkoblinger til gravemaskin-skuffer.

En av de unike egenskapene til igutex TX3 er dens evne til å håndtere både grovt og glatt akselmateriale, som Cf53. Som med alle igus sine materialer er også dette materialet selvsmørende, noe som sikrer optimal friksjonskoeffisient uten behov for utvendig smøring. Dette reduserer ikke bare kostnader knyttet til olje, fett og vedlikehold, men det bidrar også til et bærekraftig miljø uten utslipp av smøremidler.

igutex TX3 har gjennomgått omfattende testing på igus sine innen- og utendørs testrigger i deres testlaboratorium i Köln. Resultatene bekrefter at igutex TX3 glidelager på en Cf53-hardkrombelagt aksel oppnår de beste verdiene i svingapplikasjoner med belastning på 100 MPa. De nye igutex TX3-fibervevde lagrene er nå tilgjengelige og inkludert i vårt omfattende produktsortiment, med indre diameter fra 20 til 80mm. Vi kan også tilby spesialtilpassede produkter i ytterligere størrelser på forespørsel.

ASI Automatikk AS
Sankt Hallvards vei 3
3414 Lierstranda
Drammen
Norge
Org. nr.: NO979308736

Kontaktperson

CM

Send til en kollega

0.063