23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

K. Lerøy Metallindustri AS med ny avgraderingsmaksin

K. Lerøy Metallindustri As er en allsidig, kreativ 66 åring som siden starten har hjulpet aktører i mange forskjellige bransjer med å løse utfordringer.

Utløper
31. desember 2023

De siste 30 årene har bedriften spesialisert seg på produksjon av komponenter med strenge toleransekrav i krevende materiale. Disse komponentene finnes i alt fra deler til forsvar og medisinskteknisk utstyr til, hus for elektronikk, ventiler og annet. Kjerne områder er finmekaniske komponenter til elektronikk, Subsea, forsvar, olje/gas og møbler.

Maskin listen er lang og uansett om kundene skal ha noe maskinert, laser skåret, knekket eller klippet så kan dette gjøres hos K. Lerøy på Lonevåg. Der er en egen sveis og monteringsavdeling, en større maskinhall, egen kontroll avdeling og der er stor lagerkapasitet.

Siste tilskudd på maskin listen er en Gecam 65RX avgrader. Siden K. Lerøy krever det lille ekstra falt valget, blant mange leverandører, på Alf I Larsen AS og Gecam srl.

Gecam har fabrikk i Parma Italia og bygger den maskinen kundene trenger for å avgrade sine produkter. Om det er plater, bjelker, containere eller andre produkter så har Gecam løsningen.

Alf I Larsen AS har hovedkontor på Forus, men har også avdelinger på Bryne og i Bergen. AIL er en solid leverandør til industrien og trenger du noe innen maskiner, luftverktøy, rengjøring av produksjonslokaler, transmisjoner, skjærende verktøy, kjemikalier, verkstedsreoler eller innredning så har AIL løsningen. Mye på lager eller så skaffer vi med kort leveringstid.

www.leroymetall.no

www.ail.no

www.gecam.com 

Alf I. Larsen AS
Vestre Svanholmen 17
4313 Sandnes
Stavanger
Norge

Kontaktperson

BG
Bjørn Garvik
Avdelingsleder Maskiner
+47 41447263 bjorn.garvik@ail.no

Send til en kollega

0.031