23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny salgssjef i Schneider Electric

Erik Schou, 49 år, fra Lillestrøm begynte i Schneider Electric 1. juni som salgssjef for installasjonsmarkedet.

Schou er utdannet elektriker og startet opp sin karriere i installatørbedriften Sønnico. Han kommer til Schneider Electric fra OneCo Elektro AS, hvor han har jobbet med salg de siste 22 årene i varierte stillinger knyttet til salg, salgsledelse og – i en senere tid - også med prosjektledelse, både lokalt og nasjonalt.

- Schneider Electric tilbyr et vell av teknologi og kompetanse. Mitt teams rolle – med den ekspertisen vi innehar -  er å hjelpe markedet med å velge produkter og løsninger som er tilpasset kundenes virksomhet, er bærekraftige og fremtidsrettet. Jeg gleder meg til å bli godt kjent med vårt team og gjøre en forskjell sammen, uttaler Schou.

- Jeg valgte å starte i Schneider Electric fordi de setter de ansatte først. Jeg tror at dette er riktig strategi. Godt arbeidsmiljø skaper best resultat. Alltid. Salg er det jeg trives best med, mener Schou, som synes det er gledelig å kunne arbeide hundre prosent med salg igjen. 

Erik Schou er gift og har en sønn på 21 år. Han er engasjert i idretten og er opptatt av å gi tilbake til samfunnet. I fritiden liker han å trene, gå på jakt og fiske. 

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

Stefania Nilsen
Channel & Segment Marketing Leader
+47 98207384 stefania.nilsen@se.com

Send til en kollega

0.046