23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

UPG og Hexagon samarbeider om å forbedre studentutdanningen med programvareløsninger

UPG samarbeider med Hexagon om å tilby studentene programvareløsninger som forbedrer utdanningen og den praktiske erfaringen deres.

Ingeniørarbeid er en viktig del av hverdagen vår, og gjennomsyrer nesten alle aspekter av verden - fra å drive innovasjon til å betjene ulike bransjer. I tillegg spiller ingeniørfaget en viktig rolle i håndteringen av kritiske samfunnsspørsmål som katastrofeberedskap, ulikhet og klimaendringer. I tillegg påvirker ingeniørfaget områder som helsevesen, landbruk og utdanning. Petroleum-Gas University of Ploiești (UPG) i Romania har inngått et samarbeid med Hexagon for å gi studentene tilgang til ulike programvareløsninger. Samarbeidet startet i februar 2023 og har allerede gitt betydelige fordeler for studenter, professorer og doktorgradsstudenter ved UPG.   
  
Hexagon har levert programvareløsninger, blant annet CADWorx®, CAESAR II®, Smart® 3D, PV Elite®, TANK® og GT STRUDL®, som innlemmes i ulike kurs og spesialiseringer ved universitetet. Programvareløsningene fra Hexagon brukes av studenter på kursene Equipment for Refinery and Petrochemistry, Product Design Engineering, Technical Systems Integrity og Flexible Pipeline Systems. Studentene har satt stor pris på den praktiske anvendelsen av de teoretiske konseptene de har lært i undervisningen ved hjelp av Hexagons programvareløsninger. De har uttrykt begeistring for det brukervennlige grensesnittet og den tilhørende materialdatabasen som PV Elite tilbyr for konstruksjon av trykkbeholdere. På samme måte har CAD-plattformen som brukes i CADWorx blitt rost for sin brukervennlighet. Partnerskapet mellom Hexagon og UPG fremmer innovasjon og teknologisk utvikling ved å integrere akademisk forskning og praktiske anvendelser. Ved å innlemme disse programvareløsningene i undervisningen får studentene verdifull praktisk erfaring som forbereder dem på en karriere i bransjen, noe som øker sjansene for å bli ansatt i ledende selskaper. Bruken av disse løsningene øker kvaliteten og effektiviteten i den akademiske forskningen og fremmer dermed innovasjon og teknologisk utvikling. Samarbeidet kommer både akademia og næringslivet til gode ved å skape en pool av høyt kvalifiserte og innovative fagfolk.   
  
"Som universitet er vi alltid på utkikk etter muligheter til å gi studentene våre tilgang til de nyeste verktøyene og teknologiene for å hjelpe dem med å nå sine akademiske og profesjonelle mål. Hexagons tekniske programvareløsninger har vært en uvurderlig ressurs for institusjonen vår i så måte", sier Costin Ilincă, prodekan ved fakultetet for maskin- og elektroteknikk. Partnerskapet mellom Hexagon og UPG er et verdifullt samarbeid som bygger bro mellom akademia og industrien, noe som resulterer i en bedre forberedt arbeidsstyrke og mer innovative løsninger på reelle utfordringer. Det er en utmerket mulighet for studentene til å få praktisk erfaring innen sine fagområder, samtidig som det fremmer innovasjon og teknologisk utvikling.   
  
UPG ser frem til å fortsette samarbeidet med Hexagon for å finne nye og innovative måter å innlemme Hexagons løsninger i læreplanen på, og for å gi studentene enda flere muligheter til å utmerke seg både akademisk og profesjonelt. 


Les mer på bloggen vår. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046