23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Optimalisering av virksomhetskritiske ressurser med asset investment planning (AIP)

Uansett bransje er kapitalintensive organisasjoner avhengige av sine eiendeler for å få jobben gjort.

Organisasjoner som er avhengige av eiendeler for å drive sin virksomhet, må sørge for at eiendelene er funksjonelle, sikre og effektive. Eiendomsforvaltning og planleggingsprosesser digitaliseres for å optimalisere investeringene. Det finnes tre typer metoder for forvaltning og planlegging av eiendeler: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) og Asset Investment Planning (AIP).  
  
AIP utnytter data fra APM- og EAM-systemer som grunnlag for langsiktige økonomiske beslutninger. AIP tar hensyn til eiendelenes tilstand, hvor kritiske de er og hvilket servicenivå som kreves. AIP-programvaren gir økt synlighet, optimaliserte investeringer, større fleksibilitet og bedre forutsigbarhet.  
Hexagons Smart Digital Reality™ for industrianlegg samler EAM, APM og AIP i en sømløs plattform.  
  
Optimalisering Asset Management og planleggingsprosesser  
  
Eiendeler er livsnerven i kapitalintensive organisasjoner, og det er viktig å holde dem funksjonelle, sikre og effektive. Eiendomsforvaltning og planleggingsprosesser digitaliseres for å optimalisere investeringene. Det finnes tre typer metoder for kapitalforvaltning og -planlegging: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) og Asset Investment Planning (AIP).  
  
Asset Performance Management (APM)  
  
Asset Performance Management (APM) fokuserer på eiendelenes ytelse og har som mål å optimalisere pålitelighet, tilgjengelighet og ytelse. APM gjør det mulig for organisasjoner å oppdage potensielle problemer før de oppstår og iverksette korrigerende tiltak for å unngå driftsstans, redusere vedlikeholdskostnadene og øke levetiden til eiendelene.  
  
Enterprise Asset Management (EAM)   
  
Enterprise Asset Management (EAM) er en helhetlig tilnærming til forvaltning av eiendeler gjennom hele livssyklusen. EAM omfatter alle aspekter av kapitalforvaltning, inkludert anskaffelse, drift, vedlikehold og avhending. EAM gjør det mulig for organisasjoner å effektivisere prosessene for forvaltning av eiendeler, forbedre oversikten over eiendelene og redusere nedetiden.  
  
Asset Investment Planning (AIP)  
  
Asset Investment Planning (AIP) utnytter data fra APM- og EAM-systemer som grunnlag for langsiktige økonomiske beslutninger. AIP tar hensyn til eiendelenes tilstand, hvor kritiske de er og hvilket servicenivå som kreves. AIP-programvaren gir økt synlighet, optimaliserte investeringer, større fleksibilitet og bedre forutsigbarhet.  
  
Hexagons Smart Digital Reality™ for industrifasiliteter  
  
Hexagons Smart Digital Reality™ for industrianlegg samler EAM, APM og AIP i en sømløs plattform. Denne plattformen gjør det mulig for organisasjoner å optimalisere prosessene for anleggsforvaltning og -planlegging, forbedre synligheten og redusere nedetiden. Plattformen gir økt synlighet, optimaliserte anleggsinvesteringer, større fleksibilitet og bedre forutsigbarhet.  
  
Eiendomsforvaltning og planleggingsprosesser digitaliseres for å optimalisere investeringene. Det finnes tre typer metoder for forvaltning og planlegging av anleggsmidler: Asset Performance Management (APM), Enterprise Asset Management (EAM) og Asset Investment Planning (AIP). AIP utnytter data fra APM- og EAM-systemer som grunnlag for langsiktige økonomiske beslutninger. Hexagons Smart Digital Reality™ for industrianlegg samler EAM, APM og AIP i en sømløs plattform. Denne plattformen gjør det mulig for organisasjoner å optimalisere prosessene for anleggsforvaltning og planlegging, forbedre synligheten til anleggene og redusere nedetiden. 


Les mer på bloggen vår. 
 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046