23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Vi sees på Fabtech i Chicago, September 11-14, 2023!

Velkommen til Fabtech 2023! Kom innom og snakk om ledende vannskjæreapplikasjoner og hvordan de kan bidra til virksomheten din. Møt våre erfarne medarbeidere og oppdag et vell av nye muligheter med vannskjæreteknologi.

Vårt team på stedet gir innsikt i teknologiske fremskritt og vellykkede applikasjoner innen luftfart, energi, transport, konstruksjon, medisinsk og andre høyteknologiske industrisektorer. Hvordan vannskjæring kan utfylle og erstatte laser- eller ledningsgnist, eller bare bidra til nye, mer effektive produksjonsprosesser.

Water Jet Sweden utvikler, produserer og markedsfører avanserte løsninger for vannskjæring og tilbyr et kvalitativt ettermarkedstilbud med service og reservedeler. Hver maskinordre behandles som et unikt prosjekt som oppfyller spesifikke kundebehov og krav. Hver klient blir sett på som et langsiktig familiemedlem med livstidsstøtte. I 2023 feirer vi 30-årsjubileum.  

- USA er et vekstmarked for oss, der flere og flere selskaper blir oppmerksomme på vårt omfattende og unike maskintilbud, sier Lennart Svensson, administrerende direktør i Water Jet Sweden AB.  

Møt oss på McCormick Place i Chicago, September 11-14, 2023. Vår stand ligger i hall A, nummer A5061, overfor KMT Waterjet, som er leverandør av høytrykkspumper og partner siden 1996.

Les mer og book et møte 

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige

Kontaktperson

CS
Christian Svensson
Regional Sales Manager
+46 457 455 475 christian.svensson@waterjet.se

Send til en kollega

0.031