23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

nsd tupH drivløsninger fra NORD DRIVESYSTEMS

nsd tupH drivløsninger fra NORD for emballasjeindustrien med en spesiell overflatebehandling: Korrosjonsbestandighet tilsvarende rustfritt stål.

Drivspesialisten NORD DRIVESYSTEMS leverer et bredt spekter av drivløsninger laget av aluminium for emballasjeindustrien. For nesten alle drivkomponenter tilbyr selskapet også overflatebehandlingen nsd tupH. Dette gjør drivteknologien spesielt korrosjonsbestandig og robust.

Med nsd tupH tilbyr NORD DRIVESYSTEMS en spesiell behandling, som gjør drivflater med aluminiumshus spesielt korrosjonsbestandige, i likhet med rustfritt stål. Dette er ikke et belegg, men en behandling basert på en elektrolytisk prosess som skaper et beskyttende lag som er permanent bundet til underlagsmaterialet. Så ingenting kan løsne eller flasse av. Drives med nsd tupH overflatebehandling er i stor grad motstandsdyktige mot syrer og alkalier, og enkle å rengjøre.

nsd tupH: Fordeler fremfor rustfritt stål
• Mer kostnadseffektivt
• Tilgjengelig for et større produktspekter laget av aluminium
• Aluminium gir bedre varmeledningsevne og sørger for lavere temperaturer i gir/motorkomponenter
• Aluminium er lettere enn rustfritt stål

Ytterligere applikasjoner og bransjer
NORD tilbyr nsd tupH for et bredt spekter av bransjer. Overflatebehandlingen er ikke bare optimalt egnet for bruk i hygienisk kritiske områder i næringsmiddel-, drikke-, emballasje-, farmasøytisk eller kjemisk industri, men også for bruk i ekstremt fuktige miljøer, for eksempel i bilvaskeanlegg eller vannverk, eller i maritime og kystområder.

"nsd tupH overflatebehandling har allerede bevist sin kvalitet i en rekke praktiske anvendelser i næringsmiddel- og farmasøytiske selskaper", sier Jörg Niermann, markedssjef. «I et selskap som foredler sjømat og skalldyr har teknologien vist seg under spesielt harde forhold.» Her tar saltvann spesielt mye på drivkomponentene slik at de tidligere støpejernsversjonene måtte byttes ut etter ett eller to år. De nsd tupHbeskyttede enhetene har imidlertid blitt brukt i lang tid nå.

Selskapets bakgrunn
NORD DRIVESYSTEMS har utviklet og produsert drivteknologi i over 50 år. I dag har de cirka 4000 ansatte og er en av verdens ledende leverandører av fullskala og altomfattende løsninger. NORDs produktportefølje strekker seg fra standard drev til skreddersydde løsninger for krevende bruksområder, f.eks. basert på energieffektive eller eksplosjonsbeskyttede drev. Bruttoomsetningen i forretningsåret 2018 var på 700 millioner euro. NORD har datterselskaper og distributører i 98 land og et omfattende servicenettverk, noe som gir korte leveringstider og kundefokuserte tjenester på kort varsel over hele verden. NORDs brede utvalg av girtyper dekker momenter fra 10 Nm til over 250 kNm. Selskapet produserer også motorer i størrelser fra 0,12 kW til 1000 kW og frekvensomformere på opptil 160 kW. NORDs utvalg av omformere består av konvensjonelle modeller for installasjon i kontrollkabinetter i tillegg til fullintegrerte enheter i desentraliserte utgaver.
www.nord.com

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032