23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic utstyrer Toughbook 40 med militær kryptering

Panasonic TOUGHBOOK 40 blir utstyrt med selvkrypterende harddisk fra det globale kommunikasjonsselskapet Viasat, og leverer dermed optimal databeskyttelse på NATO-nivå.

Panasonic TOUGHBOOK 40 er allerede bygget for å motstå vibrasjoner, påvirkning fra vann og støv og fall fra store høyder. Nå blir enheten enda mer robust, når den fra mai 2023 blir utstyrt med en selvkrypterende harddisk i form av Eclypt® Core Encrypted Internal Solid State Drive fra det globale kommunikasjonsselskapet Viasat Inc. (NASDAQ: VSAT). Dermed får enheten en ny dimensjon ved bruk i for eksempel militæret, grensekontroll og beredskapstjenester, der datasikkerhet kan utgjøre forskjellen på liv og død. TOUGHBOOK 40 bærbar PC med solid state selvkrypterende harddisk ble tilgjengelig i mai 2023 og er sertifisert for bruk i Storbritannia for å sikre topphemmelig informasjon og alle sikkerhetsnivåer under, samt sertifisert for bruk av NATO og andre europeiske land.

– Dette er neste skritt i utvidelsen av vårt partnerskap med Viasat for å tilby lagringsstasjoner med høyest mulig sikkerhet i hele Toughbook-serien. Med dagens geopolitiske spenninger i og utenfor Europa, øker etterspørselen etter denne typen svært sikre, robuste og modulære fleksible enhetene hver dag, sier Jon Tucker, General Manager Engineering, Product & Mobility Solutions i Panasonic Mobile Solutions Business Division.

Den 14-tommer store robuste bærbare PC-en er utformet for forsvarssektoren, inkludert operativ bruk til fots og i kjøretøy, samt for kjøretøydiagnostikk, vedlikehold og opplæring. For politi og grensekontroll er enheten ideell for operativ tjeneste, som for eksempel identifikasjon av nummerskilt og mistenkte. Den modulære utformingen gjør det mulig å endre enheten raskt og enkelt for ulike utfordringer ved å dra nytte av syv ekspensjonspunkter.

Den kraftige nye helsvarte modellen er bygget for bruk under de mest ekstreme forhold, med sikkerhets- og kommunikasjonsfunksjoner på millitært nivå. Denne Windows 11 Secured-core PC-en er utstyrt med en Intel Core i5-1145G7 vPro-prosessor (Intel® Core™ i7 vPro-prosessor® valgfritt), 16 GB RAM (opptil 64 GB valgfritt) og en hurtigutløsende 512 GB NVMe OPAL SSD som standard (opptil 2 TB valgfritt). Den er nå også sertifisert for bruk med hurtigutløsende NATO-godkjente sikre VIASAT-stasjoner med egenkryptering, samt MIL-kontakter og dokkingstasjoner. For å umiddelbart kunne slå av lys og elektroniske overføringer ute i felten, har den også en ett-trykks skjult modus-funksjon.

"Vi er glade for å kunne utvide vårt partnerskap med Panasonic og integrere Viasat-kryptering i Toughbook 40, slik at vi kan tilby neste generasjons robuste og svært sikre enheter," sa Hisham Awad som er administrerende direktør i Viasat UK. Viasats Eclypt-teknologi er designet og produsert i Storbritannia, og kombinerer sofistikert autentisering, kryptering av hele disken og datalagring, i en manipuleringssikker intern eller bærbar maskinvare. I tilfelle tyveri, tap eller angrep på enheten, bidrar solid state-stasjonen til at dataene er beskyttet og sikre. Vi ser frem til å fortsette med å presentere avanserte løsninger som hjelper forsvaret med å beskytte sine mest sensitive data, sier Hisham Awad som er administrerende direktør i Viasat UK.

Bærbare TOUGHBOOK 40 med selvkrypterende SSD er sertifisert for sikring av topphemmelig informasjon på alle sikkerhetsnivåer i Storbritannia, samt sertifisert for bruk i NATO.  

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.032