23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

En unik sjanse til å se mange maritime løsninger fra Betech

På Nor-Shipping har du en enestående sjanse til å se og høre om Betechs skreddersydde løsninger innen pakninger til flenser og maskiner, tetninger, gummideler og -profiler, selvsmørende lager av kompositt og friksjons- og bremsematerialer.

Utløper
30. juni 2024

Er du i maritim industri? Verft, serviceoperatør eller produsent av utstyr til offshore eller subsea eller kystindustri? 

Da tenker du nok å besøke den internasjonale NorShipping messen i Oslo 6.–9. juni 2023

Når du går dit, stopp ved Betech - stand nr. 02-43 i hall C. Her har du en enestående sjanse til å se og høre om våre skreddersydde løsninger innen pakninger til flenser og maskiner, tetninger, gummideler og -profiler, selvsmørende lager av kompositt og friksjons- og bremsematerialer.

Betech spesialiser seg på gummi- og polymerprodukter: Pakninger, tetninger, profiler, støpte deler, belger, vibrasjonsdempere, teknisk plast, komposittlager, høyfriksjons- og bremsebelegg. Kyst og marine, dieselmotorer, prosess og offshore er nøkkelsegmenter blant våre teknikk- og industrikunder som betjenes fra tre lokasjoner: Tromsø, Esbjerg, København og Qingdao i Kina.

Vi gleder oss til å møte deg på Nova Spektrum messe- og konferansesenter i Lillestrøm ved Oslo. Ta gjerne kontakt med salgssjef Stig Kvalnes nå dersom du ønsker å sikre deg en avtale med dem på standen.

Betech
Storgata 69
9008 Tromsø
Tromsø
Norge
Org. nr.: NO879142512

Kontaktperson

Stig Kvalnes
Salgssjef, Norge
+47 90778756 sk@betech.no

Send til en kollega

0.048