23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

JUMO på Nor-Shipping 6-9 juni 2023

JUMO vil være utstiller på Nor-Shipping 2023, den fremste maritime messen som viser frem de nyeste innovasjonene og teknologiene i maritim industri. Som en global leder innen måle- og reguleringsteknologi er JUMO dedikert til å tilby innovative løsninger for maritim sektor.

På vår stand kan besøkende oppdage vårt omfattende utvalg av produkter og tjenester skreddersydd spesielt for maritime applikasjoner. 

Fra pålitelige sensorer for temperatur, trykk, nivå og konduktivitet til avanserte automatiseringsløsninger, tilbyr JUMO verktøyene som er nødvendige for effektiv og sikker drift i maritime miljøer.

Vårt omfattende nettverk av datterselskaper og agenter over hele verden, gjør det mulig for oss å tilby lokal støtte og service til våre kunder uansett hvor de befinner seg. Med en solid tilstedeværelse i sentrale maritime knutepunkter, er vi forpliktet til å levere enestående kvalitet og ekspertise til den globale maritime industrien.

Nor-Shipping er den perfekte plattformen for fagfolk i bransjen å koble seg sammen, utveksle ideer og holde seg oppdatert på de siste trendene og utviklingene. Messen tilbyr en unik mulighet til å utforske nye partnerskap, styrke eksisterende relasjoner og drive innovasjon fremover i maritim sektor.

Vi inviterer deg til å besøke vår stand på Nor-Shipping 2023 og oppdage hvordan JUMOs løsninger kan forbedre effektivitet, pålitelighet og sikkerhet i maritime applikasjoner. Vårt team av eksperter vil være tilgjengelig for å diskutere dine spesifikke behov og vise deg hvordan våre teknologier kan bidra til din suksess i den maritime verden.

Ikke gå glipp av denne spennende begivenheten!
Bli med oss på Nor-Shipping 2023 og opplev fremtiden for marine løsninger med JUMO. 

www.jumo.no

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031