23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hans Følsgaard AS får ny logo og befester merkevareidentiteten

Teknologiselskapet, som kunne feire 100-årsjubileum i fjor, samler virksomhetens visuelle identitet og merkevarebygging etter en årrekke med massiv vekst.

Vekst på tvers av alle våre forretnings segmenter og landegrenser har resultert i at Hans Følsgaard nå består av en rekke avdelinger med hver sin visuelle identitet. I tråd med implementeringen av et meget bredt spekter av produkter og tjenester, kan selskapet betraktes som en totalleverandør innen elektroteknikk. 
For å vise bredden og støtte identiteten som TeknikPartner, introduserer selskapet en ny logo og felles merkevareidentitet på tvers av alle land selskapet opererer i. Logoen og merkevarebyggingen er samkjørt slik at kundene bedre kan gjenkjenne Følsgaard som et samlet selskap med mange tekniske kompetanser under ett tak. 

Følsgaards administrerende direktør Bent Madsen utdyper den nye merkevaren: 

«I forbindelse med våres strategiarbeid gjennomførte vi et stort antall kundeintervjuer og undersøkelser. Og vi fant ut at svært få kunder har tilstrekkelig kunnskap om hva vi som selskap kan tilby. Det, samt behovet for å samle selskapet vårt under ett navn og merke uavhengig av geografisk plassering, har vært grunnen til å fornye vår merkevareidentitet. Vi kan gjøre så mye, men vi må bli mye bedre til å fortelle kundene våre det.» 

Med den nye nettsiden og den nye logoen blir det enklere for kundene å få oversikt over den brede porteføljen av produkter og tjenester Følsgaard tilbyr. 

Bortsett fra vår nye visuelle identitet, har ingenting endret seg. Vårt sanne DNA handler fortsatt om å være gründere med stor teknisk kompetanse, og vi er fortsatt en gruppe dedikerte mennesker som jobber lidenskapelig og løsningsorientert med våre kunders utfordringer hver dag. 

Se mer på www.folsgaard.com

Hans Følsgaard AS
Bark Silas Vei 8
4876 Grimstad
Grimstad
Norge

Kontaktperson

Steffen Bie Paulsen
Country Manager
+47 37 09 09 43 spa@folsgaard.com

Send til en kollega

0.031