23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Behov for smørefett for høye hastigheter

Når det gjelder smøring i høy hastighet og høytemperaturbruk, er ikke alle smørefett skapt like. Du må ikke risikere utstyrssvikt ved å nøye deg med et inadekvat smøremiddel.

Jo raskere et lager roterer, jo mer potensiell varme utvikler det. Noen lagre kan rotere i opptil 10 000 o/min. I slike hastigheter trenger du et smørefett som er utrolig stabilt. Hvis et lager blir ustabilt i slike hastigheter, er det stor sannsynlighet for katastrofal svikt.

I mer enn 30 år har Klüber Lubrication hatt svaret når det er behov for fart, med vårt utvalg av ISOFLEX-smørefett. Disse skjærstabile smørefettene opprettholder en stabil viskositet ved lave og høye temperaturer og ved høye hastigheter, og sørger for konsekvent ytelse og redusert strømforbruk.

Ettersom produsenter av biler og spindelverktøy fortsetter å tøye grensene for hastighet og temperatur, må smøremidler utvikles i samme fart.

Det er her smørefettutvalget med det passende navnet Klüberspeed kommer inn. Mens ISOFLEX-smørefett har en øvre hastighetsfaktor på over 1 million mm/min, har Klüberspeed-smørefett en øvre hastighetsfaktor på over 2 millioner mm/min. (Hastighetsfaktor er et begrep som bidrar til å definere forholdet mellom hastigheten som et lager roterer i, og størrelsen på lageret.)

Klüberspeed er laget for de mest ekstreme hastighetsforholdene og tilbyr følgende fordeler:

  • Meget god vannbestandighet og anti-korrosjonseffekt, som beskytter lagre mot tidlig svikt og minimerer vedlikeholdskostnader
  • Langsiktig suksess ved høye hastigheter
  • Kortere innkjøring av spindellagre
  • Lavt startmoment muliggjør problemfri drift og energibesparelser også ved lave temperaturer

Når det gjelder smøring i høy hastighet og høytemperaturbruk, er ikke alle smørefett skapt like. Du må ikke risikere utstyrssvikt ved å nøye deg med et inadekvat smøremiddel.

Klüber Lubrication har laget to utvalg med spesialsmøremidler – ISOFLEX og Klüberspeed – for å håndtere ekstreme forhold og holde driften i gang lenger og med færre problemer. Kontakt en Klüber Lubrication-ekspert i dag for mer informasjon om hvilken løsning som kan være den beste for din virksomhet.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO971009136

Kontaktperson

TM

Send til en kollega

0.031