23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SEW-EURODRIVE AS og Tronrud Engineering AS i samarbeid

SEW-EURODRIVE AS og Tronrud Engineering AS samarbeider for optimale logistikkløsninger til batteriproduksjon. Det grønne skifte skaper et økende behov for batteriproduksjon og automatisering i Europa. Samarbeidet mellom Tronrud Engineering og SEW-EURODRIVE har resultert i optimale og fleksible høyteknologiske løsninger.

Sammen har vi utviklet en helautomatisert løsning for transport av paller og kasser i et krevende produksjonsmiljø for litium-ion-battericeller. Vi leverer høy grad av skreddersydde systemløsninger med avansert teknologi og software, inkludert mobile, autonome og selvstyrte transport- og støttesystemer. Løsningen er et resultat av vårt tette samarbeid og felles innsats for å møte kundens behov.

SEW-EURODRIVE er stolte av å være Tronrud Engineerings partner i dette nyskapende prosjektet, som viser hva som kan oppnås når to sterke selskap samarbeider for å møte utfordringene knyttet til fremtidens teknologier.

Les mer om det spennende samarbeidsprosjektet mellom SEW-EURODRIVE og Tronrud Engineering her: Tronrud Engineering: Battery cell production fully automated | SEW-EURODRIVE

MAXOLUTION®

SEW-EURODRIVE AS
Solgaard Skog 71
1599 MOSS
Moss
Norge
Org. nr.: NO919327812

Send til en kollega

0.047