23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Utvalget av støtteringer vokser hos Carsten Holm A/S

Etterspørselen etter forskjellige varianter av støtteringer har økt betydelig de siste årene.Derfor har vi kontinuerlig utvidet sortimentet, slik at det i dag teller over 11.500 forskjellige dimensjoner.

Av Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  

Kort leveringstid
Det utvidede sortiment betyr enda kortere leveringstider på både standard- og spesielle støtteringer. Faktisk leverer vi 98 % av bestillinger fra dag til dag.

Skulle du trenge støtteringer som ikke er standard eller lagervarer, produserer vi dem raskt og enkelt etter mål på vår toppmoderne fabrikk i Danmark.

Materialer til et hvert behov
Carsten Holm A/S selger og produserer både standard- og spesielle støtteringer i mange forskjellige dimensjoner, materialer og farger, slik at støtteringen alltid passer perfekt til spesifikk applikasjon.

Våre materialeleverandører er nøye utvalgt, derfor er vi sikre på at vi alltid får riktig og høy kvalitet. Vi leverer blant annet støtteringer i;

  • Polyetrafluoroethylen (PFTE), også kjent som *Teflon®
  • Polyurethan (PUR)
  • Polyoxymethylen (POM)
  • Polyamid - (PA) – også kjent som *Nylon®


Skulle du har bruk for et annet materiale, skaffer vi det gjerne.

Trenger du veiledning?
Skal du bruke et spesialprodukt, eller trenger hjelp til å optimaliser nåværende løsning, kan du alltid kontakte vår kundeservice på tlf. +45 62 62 52 55 eller via mail – og våre erfarne medarbeidere vil hjelpe deg med å finne det helt riktige.

Du er også velkommen til å finne ytterligere informasjon på vår hjemmeside, der du blant annet kan laste ned våre kataloger over O-ringer, støtteringer og O-ringssnor.

 * *VITON®, Teflon®, og Nylon® er registrerte varemerker tilhørende DuPont Performance Elastomers.

Om Carsten Holm A/S
Selskapet ble grunnlagt av Carsten Holm i 1979.I dag er det en familieeid virksomhet overtatt av andre generasjon.
Carsten Holm A/S er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015. Virksomheten produserer og markedsfører standard- og spesialpakninger til alle grener dansk og internasjonal industri.
Selskapet har for tiden 40 ansatte i Danmark og Sverrige og 10 personer i det kinesiske salgsselskapet Holm Sealing Solutions Ltd.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Send til en kollega

0.032