23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic utvikler kompakt og IP-kompatibel live-switcher for videostrømming

10-bits bearbeiding legger til rette for enkel videoproduksjon i kringkastingskvalitet.

Panasonic Connect har utviklet den nye IP-kompatible kompakte live-switcheren AV-HSW10, som legger til rette for videostrømming i høy kvalitet fra universitetsforelesninger, bedriftswebinarer og andre live-arrangementer. Den nye modellen er basert på Panasonics forgjenger AW-HS50, som er mye brukt i live-produksjoner. AV-HSW10 har kompakte mål og  10bit-prosessering samt høyere brukervennlighet og større pålitelighet. Den har også avanserte funksjoner som IP-kompatibilitet, noe som gjør den til det ideelle valget for moderne live-videoproduksjon. 

AV-HSW10 er planlagt lansert kommersielt i fjerde kvartal i år.

Videoproduksjon i kringkastingskvalitet
AV-HSW10 er Panasonic Connects svar på den økende etterspørselen etter høykvalitetsvideo som brukes av bedrifter og skoler, samt behovet for arbeidsbesparende IP-kompatibilitet i videoproduksjon. Den støtter de mest brukte kringkastingsprotokollene og har IP-innganger og -utganger som NDI® og SRT i tillegg til SDI og HDMI, og alt rommes i et praktisk, kompakt og svært mobilt kabinett i bærbar PC-størrelse. 

I kombinasjon med IP-kompatible PTZ-kameraer, skaper AV-HSW10 et enkelt IP-basert videoproduksjonssystem. Den støtter også RTMP som legger til rette for direkte opplasting til strømmetjenester, og USB Video Class som sikrer kompatibilitet med webkonferansetjenester. Systemene kan justeres avhengig av størrelse og plattform, noe som gjør det mulig for en enkelt person å håndtere alt fra produksjon til distribusjon.

Økt brukervennlighet og robust design
AV-HSW10 støtter avansert produksjon, inkludert 10-bits prosessering som sikrer video i kringkastingskvalitet. I tillegg har det populære designet til forgjengeren AW-HS50 blitt forbedret, for å oppnå enda bedre brukervennlighet og robusthet. Brukervennlige knapper på hovedenheten, en praktisk T-formet fader og intuitive skjermbilder sikrer enkel og problemfri drift, noe som er helt avgjørende ved live-produksjon. 

AV-HSW10 vil dessuten være kompatibel med Panasonics Software Control Panel som muliggjør visning av video og bilder i applikasjoner, samt enkel, direkte switching fra en PC via et nettverk, slik at flere personer kan jobbe samtidig.

Nøkkelfunksjoner
·       Høyoppløst video i kringkastingskvalitet i et kompakt kabinett på størrelse med en bærbar PC.

·       NDI 1,2, NDI®|HX1,2,, SRT og RTMP, samt SDI og HDMI. USB-terminal som er kompatibel med USB Video Class. Direkte strømming fra enheten gir enkel integrering med webkonferansetjenester.

·       Enkel, intuitiv betjening for live-produksjon, og robust kabinett som gir bekymringsfri pålitelighet.

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.094