23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagon hjelper KEYNES med å oppnå designfleksibilitet

Hexagons CADWorx®and Analysis Solutions hjalp KEYNES med å oppnå designfleksibilitet og oppfylle kravene til interoperabilitet.

KEYNES Planungsgesellschaft mbH er et tysk ingeniør- og konstruksjonstjenesteselskap som har vært i drift siden 1960-tallet, med fokus på alle faser av anleggsplanlegging.      

I 20 år har KEYNES brukt Hexagons PDS® Isogen til å designe og gjennomføre byggeprosjekter. Likevel bestemte selskapet seg for at det var på tide å gå over til en mer moderne designløsning som kunne bidra til å oppfylle kundenes høye forventninger.      
Selskapet hadde som mål å finne en omfattende 3D-løsning for anleggsdesign som gir tverrfaglige muligheter for de ulike brownfield- og greenfield-prosjektomfangene og andre tilleggsfordeler.     
Etter å ha evaluert CADWorx Plant Professional og andre bransjeløsninger, fant KEYNES ut at Hexagons programvare tilbød den beste kombinasjonen av brukervennlighet, fleksibilitet for å imøtekomme endringer i design og muligheten til å integreres med annen informasjon.   

Hexagons løsning ga en rekke fordeler for KEYNES' administrasjon og brukere. En av de viktigste fordelene var et raskere og mer tilgjengelig prosjektoppsett, noe som sparte brukerne for tid og arbeid. I tillegg gjorde den enklere malen som tilbys av Hexagon det enklere for brukerne å navigere og bruke løsningen effektivt. Det enklere rapporteringsverktøyet var også et betydelig pluss, og ga brukerne en klar og konsis oversikt over de nødvendige dataene. Videre betydde gjenbrukbarheten av PDS Isogen-konfigurasjonen i CADWorx at de nøyaktige leveransene kunne produseres fra CADWorx, slik de alltid hadde vært mulig. Til slutt ble de innovative løsningene fra Hexagon raskt tatt i bruk av KEYNES-administrasjonen og brukerne i løpet av få dager, noe som viser løsningens brukervennlighet og brukervennlighet.   
Alt i alt har innføringen av CADWorx Plant Professional gjort det mulig for KEYNES å automatisere tidkrevende og repeterende elementer i designprosessen, noe som øker effektiviteten. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031