23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Større utvalg av O-ringer hos Carsten Holm A/S

Utvalget av O-ringer øker og øker hos Carsten Holm A/S i Danmark og i dag teller det over 33.000 forskjellige dimensjoner. I perioden fra 2020 til 2023 er antall O-ringer steget til ikke mindre enn 2.535 nye varianter.

Av Karina Davids - kdmarketingsupport.dk  

O-ringer i både standard- og spesialutgaver
De 2.535 nye variantene er en betydelig utvidelse av både standard- og spesialsortimentet av O-ringer. Dersom en kunde trenger O-ringer som ikke er tilgjengelige som standard- eller lagervare, kan de bli fremstilt de etter mål i vår egen produksjon i Danmark. På denne måten sikrer vi rask leveringstid, noe våre kunder setter stor pris på.

Utvidelsen har foregått gradvis, for å imøtekomme etterspørselen av flere dimensjoner. Dette har ført til at vi i dag har O-ringer i over 33.000 forskjellige dimensjoner.

Mange typer materialer
Carsten Holm A/S selger og produserer både standard og spesielle O-ringer i mange forskjellige dimensjoner, materialer og farger, noe som gjør det mulig å tilpasse O-ringen til hver enkelt oppgave.Våre materialeleverandører er nøye utvalgt, så vi er sikre på at vi alltid får riktig og høy kvalitet. Vi leverer blant annet O-ringer som er egnet til næringsmidler i viton, silikon-, nitril og ethylen-propylen -gummi. Denne typen O-ring brukes vanligvis i farmasøytisk- og næringsmiddelindustri, der godkjennelser fra FDA og EC1935/2004 er et krav. Vi produserer og leverer også O-ringer i spesialgummi, som er utviklet for å kunne tåle mer ekstreme temperaturer.

Ring eller skriv
Vi har alltid et stort lager, så 98 % av alle bestillinger leveres til kundene fra dag til dag. Kontakt vår kundeservice på tlf. 62 62 52 55 eller skriv en mail og få hjelp med det samme. Du er også velkommen til å finne ytterligere informasjon på vår hjemmeside, der du blant annet kan laste ned vår katalog med O-ringer.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmidler og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Danmark, som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet.

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Send til en kollega

0.047