23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Mission completed!

En 3D-vannskjærer i full størrelse til Radius Aerospace i USA.

Elizabeth Robison, prosjektleder hos Radius Aerospace, trosset den snørike vinteren og reiste fra Hot Springs, Arkansas USA, til Ronneby, Sverige med ett oppdrag - å overvåke fabrikkgodkjenningstesten.

-       Alle våre maskinbestillinger er basert på spesifikke kundekrav, og testing før levering er nøkkelen til å sikre kundetilfredshet, forteller Christian Svensson, US Sales Manager hos Water Jet Sweden,  

Radius Aerospace produserer en bred portefølje av fly- og luftfartsstrukturer, komponenter, underenheter og systemer. Selskapet fokuserer på kjernetjenester som forming, sveising, liming, maskinering, prosessering og montering.

Radius Aerospace har i mange år brukt vannskjæreteknologi i sitt anlegg og har god erfaring med det, og de forbedrer kontinuerlig sine produksjonsprosesser. Selskapet undersøkte nye bruksområder for vannskjæring og kontaktet Water Jet Sweden tidlig i 2022. En dialog startet om hvordan man kan optimalisere et maskindesign for best å støtte ideene deres, basert på FiveX – et unikt 3D-vannskjæresystem fra Water Jet Sweden. 

-          Siden begge parter har komplementært kompetanseområde, er spesifikasjonen av en maskin som dette alltid en felles innsats, forteller Christian Svensson, US Sales Manager hos Water Jet Sweden.

Når det gjelder en FiveX-maskin, er både størrelse, funksjoner og inventar skreddersydd for å passe kundens applikasjon og bruksområde. Før sommeren var det en avtale om hvordan oppsettet skulle utformes og maskinbestillingen kunne legges inn. I desember var den nye maskinen klar for levering, og det var tid for en grundig to-dagers FAT (Factory Acceptance Test).

-          Det er viktig for oss å møte kundenes forventninger. Det skal ikke være noen problemer eller spørsmål igjen når maskinen forlater produksjonshallen vår, sier Christian Svensson. Sikring av maskinens ytelse før levering er standard prosedyre for oss.

FAT var vellykket, og i begynnelsen av 2023 vil den nye maskinen bli installert på Radius Aerospace-anlegget i Arkansas, USA.  

-          På Radius Aerospace nettside kan du lese "Vi er dedikerte og fokuserte på å tilby fabrikasjoner av aller høyeste kvalitet med den beste kundeservicen samtidig som vi leverer den høyeste verdien". Vi tror den nye maskinen kan være nyttig for at Radius Aerospace skal nå ambisjonen, oppsummerer Christian Svensson.

I år fyller Water Jet Sweden 30 år og feirer det med kunder som befinner seg i mer enn 40 land. Kan de også hjelpe deg? Vannjet Sverige kan nås på + 46 457–455 440 eller sales@waterjet.se.

Les også...

 

Bilde 1: Godkjent! Stående på maskinen: Radius Aerospace team, med prosjektleder Elizabeth Robinson. Water Jet Sweden team på gulvet med US Sales Manager Christian Svensson i midten. 

Bilde 2: Det ± 0-120° skjæreverktøyet styres med en joystick og et berøringsskjerm operatørpanel.

Bilde 3: Produksjonssjef Pär Rosenquist (t.v.) leder testprosessen. 

Bilde 4: Radius Aerospace har produksjonsanlegg i både USA og Storbritannia.

Bilde 5: Water Jet Sweden har kunder i mer enn 40 land rundt om i verden.

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige

Kontaktperson

KW

Send til en kollega

0.062