23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagons nye oppkjøp forbedrer digitaltvillingteknologi

Med oppkjøpet av LocLab, som er ledende innen digitaltvilling i 3D, legger Hexagon til hastighet, skalerbarhet og automatisering når man lager digitale tvillinger.

"Vi fortsetter å fremme nytten og potensialet til den digitale tvillingen. Vi kaller det den smarte digitale virkeligheten," sier Hexagon-sjef Ola Rollén. "Som enhver digital tvilling gir den en intuitiv 3D-hub for dataadministrasjon og informasjon. Men den har egenskaper som ikke alltid er knyttet til digitale tvillinger: den er datarik, holdes oppdatert i sanntid og arbeidsflytdrevet, noe som gjør den sømløst tilgjengelig." 
 
"Integrasjonen av LocLabs digitale 3D-innhold med HxDR, vår skybaserte lagrings-, visualiserings- og samarbeidsplattform, vil drive HxDRs ekspansjon som en ledende digital virkelighetsplattform innen transport, konstruksjon, byplanlegging og mange andre bransjer," fortsatte Rollén. "Samlet sett utfyller LocLabs evner på en fin måte vår ledende virkelighetsfangst og programvareportefølje, samtidig som de tilbyr LocLab globale skalerbarhetsmuligheter gjennom vårt ekspansive salgs- og partnernettverk." 
 
Med hovedkontor i Tyskland betjener LocLab noen av verdens største transport-, konstruksjons- og designkonsulentselskaper. LocLab vil operere som en del av Hexagons Geosystems-divisjon. Gjennomføring av transaksjonen er underlagt sedvanlige regulatoriske godkjenninger og forventes ikke å ha noen vesentlig innvirkning på Hexagons inntjening. 
 
Lær mer om Hexagon Digital-løsninger på nettstedet vårt og oppdag hvordan du kan utnytte innebygd automatisering for å gjøre jobben din enklere. 
 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.062