23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sikker, høykvalitets-gjenging i aluminium med neste generasj

Den globale metallskjæringsspesialisten Sandvik Coromant lanserer en ny generasjon CoroTap® 100 og CoroTap® 400.

Den globale metallskjæringsspesialisten Sandvik Coromant lanserer en ny generasjon CoroTap® 100 og CoroTap® 400 for kort spondannelse og sponfri gjengetapping i aluminium. Gjengetappene gir høy prosessikkerhet og forutsigbar verktøylevetid.


Gjenging er ofte den siste operasjonen på komponenten din, og det siste du ønsker er at tappen skal knekke. Dette er grunnen til at prosessikkerhet og forutsigbar verktøylevetid er svært viktig når det gjelder gjengetapping. Den neste generasjonen CoroTap® 100 og CoroTap® 400 med optimert ytelse i aluminium kan oppfylle svært strenge krav til prosessikkerhet og tilby høy driftssikkerhet og stabil verktøylevetid.


CoroTap® 100 rett sportapp har en raffinert kantavrunding som hjelper med å fjerne grader og forbedre overflatefinishen. Kombinasjonen kjernetykkelse, spon-/frivinkel og anleggsflate gir optimal sporgeometri med stor sponfjerning. Ved gjenging av dype hull bidrar bakfasingen til å forbedre gjengekapasiteten.


CoroTap® 400 formtapp har en optimert avrundet form som er utviklet for maskinering i aluminium og overflatebehandling med lav friksjonskoeffisient for smidig og polert gjengeflatefinish. Med en redusert gjengelengde er gjengetappen mindre i kontakt med materialet, noe som reduserer strømforbruk og dreiemoment. Endelig sørger de forsatte kjølemiddelhullene for en ypperlig kjølemiddelstrøm til gjengeformingssonen og en trygg formingsprosess.


I en produksjonsprosess kan gjengetapping være en flaskehals, og det kan ofte være behov for økt produktivitet. For eksempel kan en typisk sylinderblokk i aluminium ha inntil 12 forskjellige gjenger i sin struktur, og gjengetapping blir da den mest tidkrevende prosessen. Med den nye rette sportappen kan du øke produktiviteten og redusere kostnaden per del. “Begge geometriene kombineres med de nyeste overflatebehandlingene, substratene og beleggene, slik at man kan bruke høyere skjæredata med betraktelig forbedret verktøylevetid, noe som fører til lavere kostnad per del.” sier Robert Smith, tilbudsleder for hullboring og kompositter hos Sandvik Coromant.


Begge gjengetappene kan brukes til blindhull og gjennomgående hull i mange forskjellige komponenter, slik som sylinderblokker, sylinderhoder, elektriske motorhus, girhus og batteriracks. Robert fortsetter: “Disse produktene er gunstige for alle som bearbeider aluminium, både innen bilindustri, el-mobilitet og generell teknikk.”

Sandvik Coromant
street 1
7010 Trondheim
Ringerike
Norge
Org. nr.: NO915703607

Kontaktperson

AS

Send til en kollega

0.031