23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

AMADA åpner “Amada Global Innovation Center (AGIC)”

Et sted for å skape framtiden innen metallbearbeiding i fellesskap

Den 3. februar 2023, AMADA CO., LTD. (Isehara City, Kanagawa Prefecture, president & CEO: Tsutomu Isobe) åpnet “Amada Global Innovation Center” (heretter kalt “AGIC”) ved selskapets hovedkontor i Isehara City, Kanagawa Prefecture. Basert på konseptet om å være et “sted for å skape framtiden innen metallbearbeiding i fellesskap” ble AGIC nylig etablert for å løse de mange problemene som kunder over hele verden står overfor, inkludert deres behov for “støtte til nye materialer og prosesseringsteknologier”, "forbedring av automatisering og produktivitet” og innovasjon innen produksjon. Det eksisterende “Solution Center” ble totalrenovert for å skape et anlegg med en total gulvflate på ca. 30 000 m2 og toppmoderne funksjoner i det største anlegget i hele verden innenfor bransjen.

AGIC er utstyrt med et mangfold av miljøer og funksjoner. Dette inkluderer Innovation LABO, som er et laboratorieområde spesielt for kunder, og Innovation SITE, hvor kundene kan oppleve over 90 modeller av de nyeste maskinene og teknologiproduktene. Denne lokaliteten inkluderer også Engineering FIELD, som utnytter kunnskapen akkumulert av AMADA ved å ta i bruk de nyeste IoT-systemene, og området for å skape fremtidens produksjon med toppmoderne digitalt bildeutstyr og informasjonsenheter. Kunder som bruker AGIC vil jobbe sammen med AMADA for å utforske fremtiden innen produksjon, og utnytte anlegget som et sted for å skape innovasjon.

Produksjonssteder i markedet for metallbearbeiding står overfor de globale trendene med “å arbeide for et samfunn med reduserte karbonutslipp”, “mangel på arbeidskraft og fagarbeidere” og “AI og digital transformasjon (DX) gjennom utvikling innen informasjonsteknologi”, så å adressere disse problemer er en presserende oppgave.

AMADA etablerte den nye Innovation LABO på AGIC som det første anlegget innen

bransjen for å bidra til å løse disse oppgavene, og vil ta utfordringen med fremtidig prosesseringsteknologi ved å verifisere kundenes produksjon. I ni kundespesifikke rom som alltid er utstyrt med de nyeste løsningene og avansert inspeksjonsutstyr, kan kundene ta opp de ulike problemene de står overfor i sitt eget selskap, ved å samarbeide med det tekniske personalet til AMADA for å verifisere prosesseringen og spørsmål, som kvalitetskrav, der og da.

“Innovation SITE” har produktområder for metallplater, skjæring og konstruksjon, og presser, men det er ikke bare en konvensjonell utstilling av maskinene. Med konseptet om å gå fra “hva er mulig” til “hvorfor det er mulig”, gjør anlegget det mulig for besøkende å oppleve AMADAs elementære og nyeste teknologi, for eksempel for mekanismer og strukturer. Målet er å øke forståelsen og tilfredsheten til kundene ved å gi dem en opplevelse sentrert rundt de tekniske årsakene til hvorfor nøyaktigheten er høyere enn før, og hvorfor prosesseringen er mulig.                                                                                                

AGIC ble også totalrenovert som et miljøvennlig bygg. Gjennom samarbeid med store totalentreprenører og ulike produsenter i Japan, ble det siste innen klimaanlegg og belysning installert, energiforbruket ble redusert, og det ble også benyttet fornybar energi, blant annet ved storskala installasjon av solenergi. Som et resultat ble CO2-utslippet halvert sammenlignet med forrige Solution Center.

Som maskinprodusent i det globale markedet for metallbearbeiding, har AMADA til hensikt at AGIC skal spille en sentral rolle for sine 15 løsningssentre og tekniske sentre i Japan og utenlands. I tillegg til teknologi som er den første av sitt slag i Japan, vil AMADA også samarbeide med baser over hele verden, for å jobbe for å skape fremtidsrettet produksjon og innovasjon, og vil spre denne informasjonen til verden. 

■ Oversikt over AGIC

1. Navn: Amada Global Innovation Center

2. Plassering ved AMADAs hovedkontor, 200 Ishida, Isehara City, Kanagawa

3. Byggeareal ca. 17 000 m2 (stålramme, 3 etasjer)

4. Totalt gulvareal ca. 30 000 m2 Det største innendørs utstillingsanlegget globalt. Et “omfattende forslags-funksjonsanlegg” er opprettet i samarbeid med det nærliggende AMADA Forum (et 12-etasjers flerbruks opplæringsanlegg utstyrt med fasiliteter for innkvartering)

5. Konsept “Et sted for å skape framtiden innen metallbearbeiding i fellesskap”

6. Hovedfunksjonsområder

Innovasjon LABO:

·       Ni kundespesifikke laboratorierom, og ett topp moderne målerom

·       De nyeste løsningene fra AMADA kan brukes til å verifisere kvalitetskravene til kunden og ny prosessering.

Innovasjon SITE:

·       Installasjon av 90 modeller av utstyr for metallplater, skjære- og konstruksjon, og presseutstyr

·       Et område hvor besøkende kan oppleve ikke bare maskinutstillinger, men også elementære teknologier og forskjellige andre teknologier

Engineering FIELD:

·       Dette fremmer overgangene og utviklingen av tjenestene levert av AMADA, som er dens største differensierende funksjon

·       Siste innen programvare, produksjonsadministrasjon og IoT-støtte

Andre områder:

·       Et stort område for forretningsforhandlinger og annen flerbruk, utstyrt med svært avansert digitalt videoutstyr

·       “Precision Sheet Metal Technology Fair Exhibition Area” osv.

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

PB

Send til en kollega

0.047