23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Teknologiskifte i Danmark

Industriskolen i Danmark har spesialisert seg på maskinopplæring i produksjonsindustrien, for eksempel CNC-maskiner. Nå går de over fra gassskjæring til vannskjæring.

I årevis har de ønsket seg en vannskjæremaskin. Et vannskjæresystem er ekstremt allsidig. Du kan kutte nesten hvilket som helst materiale, og den silkeaktige kanten krever ingen eller svært lite etterbehandling.  Men maskinbytte er en stor investering for en skole, så da det var på tide å skifte ut flammekutteren, så skolen muligheten til endelig å oppgradere til vannskjæreteknologien.

-          Vi hadde vår første kontakt for mange år siden, sier Peter Rüdén, salgssjef for Water Jet Sweden i Danmark. Skolens representanter fortalte oss at vi har et godt omdømme og besøkte oss på et av våre Åpent hus-arrangementer. Vi holdt kontakten, og de lovet å komme tilbake når det var på tide å bytte ut den gamle maskinen, fortsetter Peter.  

Etter en grundig innkjøpsprosedyre bestemte industriskolen seg for å investere en 2 x 1 meter NCH-maskin fra Water Jet Sweden med et komplett system for slamhåndtering. En langsiktig investering der maskinens kvalitet og levetid er viktig. Skolen verdsatte også nærheten til Water Jet Swedens berømte service og support.

-          Maskinen er nettopp installert, og neste uke skal jeg dra dit for å sjekke at alt fungerte bra og at de er fornøyde med sin nye perle, avslutter Peter med et smil.    

I år fyller Water Jet Sweden 30 år og feirer det med kunder som befinner seg i mer enn 40 land. Kan de også hjelpe deg? Vannjet Sverige kan nås på + 46 457–455 440 eller sales@waterjet.se.

Les også...

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige

Kontaktperson

KW

Send til en kollega

0.031