23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Så er et spennende prosjekt levert til Norge!

Brannbekjempelsessystemer (DIFFS) til offshoreindustrien.

Vi ønsker å presentere vårt siste prosjekt, som vi har laget for et norsk firma som produserer brannbekjempelsessystemer (DIFFS) til offshoreindustrien. Vi har utviklet en rekke komponenter for dem, inkludert turbinhjul som er avgjørende for deres skumpumper.

Turbinhjulene er laget av en spesiell bronselegering som er mye brukt i offshoreindustrien på grunn av sine fremragende egenskaper. Totalt har vi produsert fire forskjellige turbinhjul for kunden vår, som vi er veldig stolte av.

Vi er stolte av vår evne til å levere produkter og tjenester av høy kvalitet, og vi streber alltid etter å overgå våre kunders forventninger. Så hvis du ønsker å samarbeide med et team som har fokus på å levere de beste resultatene, ikke nøl med å kontakte oss i dag.

Vivo Production ApS
Lundsbjerg Industrivej 19
6200 Aabenraa
Mail: kontakt@vivo-pro.dk
Phone: 3012 3242

Om oss:
Vivo-Production er en toppmoderne maskinfabrikk med en ambisiøs faglig og kvalitetsmessig tilnærming. Vi spesialiserer oss på avansert fjerning av material og smedarbeid og har bred erfaring med produksjon av komplekse emner. Vi leverer alt fra enkeltkomponenter til små og mellomstore serier og er en pålitelig underleverandør til industribedrifter i alle bransjer.

Følg Vivo Production ApS på Linkedin

Vivo Production ApS
Lundsbjerg Industrivej 19
6200 Aabenraa
Aabenraa Kommune
Danmark
Org. nr.: DK37589136

Kontaktperson

JL
Jesper Larsen
jl@vivo-pro.dk

Send til en kollega

0.047