23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Laserskjæringsfirma bytter til vannskjæring

Smiing selskapet oppgradere sine maskiner og velge vannskjæring over laser. Lavere kostnader og bedre tilpasset produksjonsbehov.

For noen dager siden forlot en annen lastebillast fabrikken i Water Jet Sweden. Et T-modell vannskjæresystem var på vei til en ny kunde. Jeg fikk en rask prat med Peter Rüden, selger hos Water Jet Sweden og ansvarlig for å selge maskinen. 

-          Det er et smiefirma i Sør-Sverige som har kjøpt maskinen, forteller Peter. 

For mange år siden, da de startet sin virksomhet, kjøpte smifirmaet en gammel laserskjæringsmaskin. Nå er lasermaskinen utslitt og må byttes ut.  Når de så på en ny skjæremaskin, bestemte selskapet seg for å gå for en vannjetskjæringsteknologi i stedet for en laser. Vannjetskjæring er en mer allsidig skjæreteknikk og kutter nesten alle materialer med forskjellig tykkelse.

-          En vannjetmaskin er en mindre investering sammenlignet med laser, og skjæring er også billigere, forteller Peter. Waterjet er veldig konkurransedyktig når du lager spesifikke deler eller kjører små serier, forklarer han. Vår T-modell entry level maskin oppfylte deres krav og er perfekt for oppgaven. Det er rett frem 2D kutte arbeidsstasjon, med god ytelse og lang levetid.  avslutter Peter før han skynder seg bort til neste kunde.

I år fyller Water Jet Sweden 30 år og feirer det med kunder som befinner seg i over 40 land. Kan vi også hjelpe deg? Ta kontakt med oss på +46 457-455 440 eller sales@waterjet.se. Velkommen!

 

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige

Kontaktperson

KW

Send til en kollega

0.046