23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Som helt ny etter 21 år

"Kvalitet går aldri av moten", sier de. Noen ganger ser det ut til at kvaliteten aldri går ut av ytelse heller. Nylig renoverte Water Jet Sweden en 21 år gammel vannjetskjæremaskin til nesten ny stand.

I 2001 solgte Water Jet Sweden maskinen til en norsk vannjetkontraktkutter. Etter 21 år med skjæring bestemte de seg for å oppgradere verkstedet ved å investere i en ny maskin. Som mange andre velholdte maskiner fra Water Jet Sweden var ytelsen fortsatt god, og en generell "ansiktsløftning" kunne være verdt investeringen. Kundeserviceteamet hos Water Jet Sweden grep muligheten og kjøpte den gamle maskinen.      

-          Vi har støttet kunden siden maskinen ble levert i 2001, og har god kjennskap til både driftstimer og servicehistorikk, sier Ronny Martinsson, Customer Service Manager i Water Jet Sweden.

 Når man ser på den renoverte maskinen, er det vanskelig å forestille seg at den har vært i produksjon i 21 år. Det så sikkert mer nedslitt ut da det ble kjøpt, men etter en grundig rengjøring var potensialet godt synlig. Alle oppussingsprosjekter er forskjellige. Denne gangen ble rammen malt på nytt, nye bordgitter, slanger ble skiftet ut og fremfor alt ble det elektriske systemet erstattet med et nytt Fanuc CNC-system. Systemendringen inkluderte alt. Fra kabler, motorer og elektriske skap til et moderne PanelOne® Operator Panel.     

-          Det er selvfølgelig forskjell på en helt ny og en renovert maskin, men Water Jet Swedens maskiner har ofte fortsatt mange års produksjonskapasitet igjen, selv etter 20 år i drift, sier Ronny Martinsson. Siden 1993 har ingen av maskinene våre blitt tatt ut av produksjon på grunn av dårlig ytelse, fortsetter Ronny.

Den renoverte maskinen er nå klar for levering til en ny kunde i Tyskland. Et smifirma som skal bruke maskinen som arbeidsstasjon i sitt verksted. Denne gangen kostet den renoverte maskinen omtrent 60% av hva en tilsvarende ny maskin ville koste.     

-          Vi gir livstidsstøtte til alle våre maskiner, så kanskje om 21 år er det på tide med en ny "ansiktsløftning", sier Ronny Martinsson med et smil. Kvalitetsmaskiner er bra både for din langsiktige virksomhet og for miljøet, oppsummerer Ronny.  

I år fyller Water Jet Sweden 30 år og feirer det med kunder som befinner seg i mer enn 40 land. Kan Water Jet Sweden også hjelpe deg? Ta kontakt på + 46 457-455 440 eller sales@waterjet.se.

 

 

Water Jet Sweden AB
Teknikvägen 4
372 38 Ronneby
Ronneby kommun
Sverige

Kontaktperson

KW

Send til en kollega

0.033