23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BIA - Case study

Hvordan Hexagons CADWorx® og analyseløsninger hjalp BIA med å strømlinjeforme designprosessen?

Biomass Industries Associates (BIA) er et tunisisk basert Engineering, Procurement and Construction Management (EPCM) selskap som spesialiserer seg på mat- og biomasseindustrien, med fokus på sukkerindustrien. 
  
"Å bygge store sukkerraffinerier innebærer en høy grad av arbeidskompleksitet. Etablerte arbeidsmetoder krever at våre ansatte følger hvert trinn manuelt, noe som tar tid og øker kostnadene. Vi trengte en programvareløsning som kunne hjelpe oss med å automatisere hele prosessen vår. Dette vil bidra til å redusere kostnader og tid brukt av prosjektteamet, noe som vil bidra til generell forbedret effektivitet i anleggsområdet, sier mekanikk- og røringeniører ved BIA. 
  
For å overvinne denne utfordringen henvendte BIA seg til Hexagons CADWorx ® Plant Professional. Med denne programvaren kunne 80 prosent av prosjektet fullføres i en enkelt pakke, noe som gjør samarbeidet mellom designerne mye enklere og reduserer behovet for filkonvertering. I tillegg tillot interoperabiliteten med CADWorx i stor grad integrering av mekaniske design fra andre parter. 
  
BIAs mekanikk- og røringeniører la videre til: "Vi var på utkikk etter et produkt som ville gi fleksibilitet og brukervennlighet, samtidig som det var kostnadseffektivt. CADWorx var i stand til å oppfylle disse kriteriene. Med CADWorx kan vi lage 2D-tegninger og 3D-modeller på en svært effektiv måte. Våre ingeniørers tidligere erfaring med CADWorx hjalp oss med å spare 20 prosent i tid og investeringskostnader sammenlignet med annen programvare." 
  
BIA brukte også Hexagons CAESAR II ® for rørlednings- og utstyrsspenningsanalyse. Toveisforbindelsene mellom CADWorx og CAESAR II tillot BIA å importere modeller raskt, noe som reduserte risikoen for manuelle transkripsjonsfeil og forbedret nøyaktighet og effektivitet. 
  
Du kan lese hele casestudien her for å lære mer om hva BIA oppnådde med Hexagons løsninger.

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.157