23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sikkerhetssystemer 2023 | med erfaringer fra hendelser

Konferansen skal gi deg en bedre innsikt i de forskjellige aspektene og utfordringene ved sikkerhetssystemer

Instrumenterte sikkerhetssystemer finnes i nesten alle deler av industrien vår. Både offshore og landbasert. Uten disse systemene vil det ikke vært mulig å drifte anlegg og installasjoner. Og vi har alle sett konsekvensene det får ved ulykker og hendelser og vet hva det kan bety for enkeltmennesker og for selskaper.

Denne konferansen tar sikte på å samle aktører fra flest mulig deler av industrien, enten du er leverandør av produkter eller tjenester, ansvarlig for prosjekter og utbygginger, ansvarlig for å drifte og vedlikeholde anleggene eller premissgiver.

Temaer for Sikkerhetssystemer 2023 er:
Karbonfangst og lagring
Landbasert industri
Ny teknologi
Digitalisering
Krav til sikkerhetsfunksjoner
Drift og vedlikehold 
Erfaringer fra hendelser 

Målet er å gi deg som deltaker inspirasjon og innspill – både gjennom foredrag og diskusjoner i salen, men også gjennom nettverksbygging i pauser og under konferansemiddagen.

Sikkerhetssystemer 2023 henvender seg til brukere av sikkerhets- og automatiseringsløsninger. Ingeniører og fagarbeidere som jobber med prosess, sikkerhet, drift og vedlikehold vil ha nytte av å delta. Det samme gjelder elektro- og automatiseringspersonell, konstruktører og leverandører av utstyr, systemer og komponenter samt rådgivere og representanter fra myndighetene.

Mer informasjon finner du ved å klikke her!

NFEA
Kjøita 19
4630 Kristiansand
Kristiansand
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.046