23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

LCD-projektor leverer bilder på 80 tommer fra 1 cm avstand

Det nyeste tilskuddet til Panasonics utvalg av LCD-projektorer er ideell til fremvisning av store bilder under skarp LED-belysning i klasserom, møtelokaler og museer.

Panasonic Connect Europe har nettopp annonsert LCD-projektoren PT-CMZ50, som er designet for å levere store bilder fra ultrakorte avstander med minimal skygge. Denne 5200 lm projektoren er ideell for bruk i klasse- og møterom samt underholdningssteder som museer, og den er rettet mot bruk i sterkt lys og under utfordrende installasjonsforhold.

Projektoren leverer opptil 80-tommer store bilder fra omtrent 1 cm avstand, uten å skape skygger på skjermen og uten at seerne blir blendet av lys fra linsen. For å skjære gjennom sterk belysning leverer CMZ50s laserlyskilde 5200 lm med 3,000,000:1 dynamisk kontrast, mens jevn WUXGA-oppløsning gjør liten tekst lett å lese. I og med at widescreen-innhold blir stadig mer vanlig, støtter projektoren inngangssignaler på 2560x1080 (21: 9) og 3240x1080 (27: 9) samt 4K, noe som gjør den ideell for videokonferanserom ved hjelp av løsninger som Microsoft Teams Rooms.

Enkle monteringsalternativer for tak og vegger gjør denne bærbare projektoren enkel å installere hvor som helst. I utfordrende installasjonsposisjoner kan bildet forskyves digitalt ±10 % V/H, og monteres på skjermen ved hjelp av Digital Zoom Extender og Image Shift-funksjonen via fjernkontrollen. Etter installasjonen kan fokus også enkelt justeres ved hjelp av fjernkontrollen.

Videre er det mulig å starte fremvisning uten at projektoren må varme opp først. Bilder vises rundt et sekund etter at den er slått på, mens CEC-kommandokompatibel HDMI™ slår på enheten og vises automatisk når innhold spilles av fra en enhet. En HDMITM-utgang er inkludert for tilkobling til en annen projektor. Trådløs projeksjon fungerer via Panasonics trådløse presentasjonssystem PressIT, eller Panasonics trådløs moduler i AJ-WM50-serien.

Bærekraft er en sentral del av produktet, og CMZ50s nye høyeffektive optiske motor øker watt per lumen-effektiviteten med omtrent 25 prosent i forhold til sammenlignbare lampebaserte kasteprojektorer. Videre fungerer lyskilden og filteret i 20 000 timer uten vedlikehold, noe som reduserer kostnader, avfall og arbeidskraft.

Panasonic CMZ50 blir tilgjengelig i 2. kvartal i 2023. Mer informasjon er tilgjengelig på https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/pt-cmz50

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031