23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

DB Progetti - Casestudie

Hexagons løsninger hjelper DB Progetti med å spare kostnader og tid i utformingen av et byggeprosjekt.

DB Progetti var på utkikk etter en ny måte å samarbeide om sine prosjekter på. De ønsket en brukervennlig løsning som ville gi dem rask å utvikling og enkelt gjøre endringer i 3D-modellen mottatt fra klienten. 
 
Overvinne utfordringer 
 
DB Progettis største utfordring var å bygge utstyret og rørene basert på skid'ens fotavtrykk og utføre alle nødvendige mekaniske beregninger. Selskapet fikk en 3D-modell fra klienten sin, og måtte deretter sette inn rør og strukturer i denne. 
 
Selskapet valgte Hexagons CADWorx ® Plant Design Suite for å lage en 3D-modell av utstyret, rørene og strukturene basert på kundens 3D-modell. Med dette verktøyet var de i stand til å lage en 3D-modell som var nøyaktig og presis – avgjørende for å støtte deres mekaniske beregninger. 
 
Hvordan hjalp Hexagons løsninger? 
 
DB Progetti brukte allerede Hexagons PV Elite® for spenningsanalyse av trykkbeholdere. For å tilføre verdi til deres voksende virksomhet, valgte de CADWorx Plant Design Suite. 
 
Med CADWorx lagde DB Progetti én enkelt modell med all relevant informasjon integrert i én enhet ved hjelp av denne programvaren. Dette gjorde dem i stand til raskt å gjøre endringer gjennom hele prosjektets livssyklus etter hvert som designet utviklet seg. På grunn av toveis integrasjonen mellom produktene, modellerte de utstyret ved å bruke CADWorx Plants utstyrsmodul, importerte det til PV Elite for å utføre stressanalyse, og oppdaterte deretter 3D-designmodellen ved å reimportere fartøyet med endringene foreslått av PV Elites designassistansefunksjoner, som sikrer at den endelige designen inkluderte en nøyaktig som analysert representasjon av trykkbeholderen. 
 
CADWorx ga flere fordeler til selskapet: 

  • 20 prosent av tidsbesparelsen som var direkte knyttet til kostnadsbesparelsen 
     
  • Samarbeidet mellom det tekniske teamet ble forbedret ettersom de fikk opplæring sammen for å bruke programvaren 

"Siden all Hexagon-programvare er integrert, gjorde dette det enkelt for teamet vårt å jobbe med prosjektet på forskjellige ingeniørnivåer, og denne løsningen viste seg å være tidsbesparende," sa Mr. Flavio Baldiraghi, administrerende direktør og prosjektleder.
 
Take away
 
Implementering av Hexagons løsninger tillot DB Progetti å jobbe på alle nivåer av kompleksitet mens de konstruerte prosjektet og lykkes med byggeprosessen, samtidig som man sparte betydelig tid og penger. 
 
Du kan lese hele casestudien her for å lære mer om hva DB Progetti oppnådde med Hexagons løsninger. 

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048