23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

SEW-EURODRIVE søker teknisk saksbehandler

SEW-EURODRIVE AS er tilsluttet det internasjonale konsernet SEW- EURODRIVE GmbH & Co KG med fabrikker i mer enn 50 land.

Konsernet er verdensledende innen området elektromekaniske drivutrustinger og industrigir, og har en kraftig vekst innen områdene automatisering og styringselektronikk. Konsernets desentraliserte forretningsmodell gir unik nærhet til kunden og er en viktig brikke i vårt bærekrafts arbeid. SEW- EURODRIVE AS har hovedkontor og montasjefabrikk på Solgaard Skog i Moss og Servicesenter i Trondheim. Bedriftens kjerneprodukter og kompetanse er konsentrert rundt industriautomatisering. Vi tilbyr et bredt spekter av produkter og løsninger innenfor girmotorer, industrigir, modulbaserte automatiseringssystemer, omformere, engineering og servicetjenester.

SEW-EURODRIVE AS har som visjon å levere markedets beste service.

Teknisk saksbehandler
Til vår innesalgsavdeling i Moss søker vi en teknisk saksbehandler.
Hovedoppgavene til funksjonen vil være direkte kundekontakt, utarbeidelse og oppfølging av tilbud og ordre, samt teknisk support og enkle beregninger. Vi liker å omtale innesalgsavdelingen som bedriftens hovedpulsåre.
Hos SEW er arbeidsmiljøet interessant, faglig og internasjonalt. Vi har et tett samarbeid mellom bedriftene i de forskjellige landene. SEW har en sterk markedsposisjon og et godt renommé.

SEW har stort fokus på kundetilfredshet og kvalitet i alle ledd, og ser etter deg som er god til å bygge og vedlikeholde relasjoner, og har høyt kundefokus. Det er varierte arbeidsdager, noe som krever at du er tilpasningsdyktig og løsningsorientert. Du har interesse for det tekniske, og forståelse for det markedet bedriften opererer i og hvordan samhandlingen mellom aktørene i bransjen fungerer. Videre er du fleksibel, ydmyk og sosial, og evner å skape tillit i dialog med kundene.

Du har gjerne teknisk fagbrev, og det er en fordel om du har erfaring fra industrien og teknisk salg.

Vi tilbyr:

  • En spennende og utviklende jobb i et godt arbeidsmiljø
  • Skreddersydd opplæring i et etablert faglig miljø
  • Ryddige og gode arbeidsforhold i et internasjonalt konsern med fokus på kompetanse

Ytterligere opplysninger om oss finner du på www.sew-eurodrive.no
Søknad med CV sendes til vår e-post adresse personal@sew-eurodrive.no, merket “Teknisk saksbehandler”.

Søknadsfrist: 15.02.2023
For ytterligere informasjon om stillingen kontaktes Ivar R. Johansen tlf. 412 85 338

SEW-EURODRIVE AS
Solgaard Skog 71
1599 MOSS
Moss
Norge
Org. nr.: NO919327812

Send til en kollega

0.031