23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hexagons løsning for analyse av trykkkar

Oppdag de nyeste funksjonene og egenskapene til PV Elite ® 25

Siden lanseringen for tre tiår siden har PV Elite® hjulpet brukere med å designe utstyr for de mest ekstreme bruksområder. Den nye versjonen gir dem utvidede muligheter for uovertruffen sikkerhet. 
 
Nærmere bestemt inneholder denne siste utgivelsen alle verktøyene som er nødvendige for å utføre et bredt spekter av fartøysanalyser og grensedefinerende datainndata, noe som gjør det mulig for ingeniører å effektivt designe og raskt forstå resultater som sikrer sikkerhet. 
 
Det inkluderer: 

  • EN 13445 kodeforbedringer, som forenklet utmattelsesanalyse, krypdesign og sprengningsbelastninger for horisontale fartøyer 
     
  • Rektangulær karanalyse for alle støttede koder
      
  • Nordamerikanske vind- og seismiske oppdateringer 
     
  • Forbedringer av brukeropplevelsen i materialdatabasen 

PV Elite 25 inkluderer også forbedringer av brukeropplevelsen, noe som gjør det enkelt å lære og bruke for både nye og erfarne ingeniører. Det strømlinjeformer datainntasting ved å dele inn input i fornuftige undergrupper, mens analyse kan gjøres i en gang over hele trykkbeholdermodellen eller på individuelle komponenter (som skall, dyser, flenser, etc.). 
 
Kristin Coyle, produkteier, Hexagons Asset Lifecycle Intelligence-divisjon, sa: "Trykkfartøyingeniører har i oppgave prosjekter som varierer mye etter størrelse, type og materiale. Denne nye versjonen av PV Elite gir dem alt de trenger for å forbedre produktiviteten, spare tid og optimalisere ingeniørdesign ved hjelp av forbedrede datafunksjoner. I tillegg er det enklere enn noen gang å lære og bruke, noe som gjør det perfekt for brukere som krever rask oppstart og tillit til sine sikkerhetskodeberegninger.» 
 
Maximilian Stechhammer, sjef for salg og markedsføring, Hering AG, sa: "PV Elite har hjulpet oss med å spare tid og penger. Vi har redusert våre prosjekterings- og kalkulasjonskostnader med 30%. Vi har også holdt kvalitetsnivået høyt, siden PV Elite er et utmerket verktøy for å designe og validere produktene våre.» 
 
Opplev en bedre PV Elite med utvidede muligheter og uovertruffen sikkerhet. Finn ut mer om disse nye egenskapene og funksjonene i denne lenken

Hexagon Metrology Nordic AB
Svista 7
635 02 Eskilstuna
Eskilstuna kommun
Sverige
Org. nr.: SESE5566019773

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078