23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Tetningsspesialisten Carsten Holm A/S

Står du og mangler en pakning eller tetning? Da er det Carsten Holm A/S du skal kontakte! Her vil du finne Danmarks største sortiment av gummi- og plastpakninger.

Av Karina Davids - Kd marketing Support 

Over 120.000 forskjellige varenumre
Hos Carsten Holm A/S vil du finne et helt arsenal av pakninger og tetninger i både standard- og spesialutgaver, da sortimentet teller over 120 000 forskjellige varenumre. Det betyr at hjelpen alltid er i nærheten, uansett om det plutselig oppstår en lekkasje eller utetthet og du har bruk for rask hjelp, eller om du søker etter en fast samarbeidspartner som kan levere:

  •  Pakninger og tetninger i både standard- og spesialutgaver
  • Just In Time- leveranser
  • Rammeavtaler
  • Målerapporter
  • Dokumentert kvalitet med ISO 9001:2015-sertifisering
  • Tetninger velegnet til næringsmiddeltetninger, som FDA og EU1935/2004, samt EU2023/2006


Carsten Holm A/S leverer 98 % av alle bestillinger i løpet av 24 timer
Selv i vår digitaliserte tidsalder er det sjelden virksomheter er i stand til - som standard - å levere en ordre i løpet av 24 timer, men Carsten Holm A/S er en av dem. Vi leverer 98 % av alle bestillinger på tetninger og pakninger til industrivirksomheter overalt i Danmark i løpet av 24 timer og i resten av Norden innen 2-5 dager.

Førsteklasses veiledning
Carsten Holm A/S har over 40 års erfaring med salg og produksjon av pakninger og tetninger. Vi har et godt arbeidsmiljø, og våre medarbeidere har arbeidet hos oss i mange år. Dette har ført til at vi har en stor stab dyktige og erfarne medarbeidere med en unik kunnskap innen standard- og spesialpakninger til hydrauliske, pneumatiske, statiske og roterende applikasjoner.

Det betyr at du alltid vil være sikker på å få førsteklasses veiledning fra våre erfarne medarbeidere og at en pakning ikke bare er en pakning. Og de vet også nøyaktig hvilke opplysninger de må få av deg, for å kunne finne helt riktige løsning.

Om Carsten Holm A/S
Carsten Holm A/S er en familieeid virksomhet grunnlagt i 1979. Virksomheten utvikler, produserer og markedsfører tetninger og pakninger av høyeste kvalitet i både standard- og spesialutgaver til en lang rekke bransjer i både Danmark og utlandet – alt fra metall, energi, transport og landbruk til næringsmiddel- og medisin-industrien.

Virksomheten holder til i et nyoppført anlegg i Ringe på Fyn, som inneholder topp moderne utstyr for produksjon og kvalitetssikring. Virksomheten er sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

I tillegg til dette har Carsten Holm A/S også eget salgsselskap, Holm Sealing Solutions, i Kina. Holm Sealing Solutions leverer primært til store internasjonale virksomheter, som ønsker pakninger av europeisk kvalitet

 

Carsten Holm A/S
Kielbergvej 16
5750 Ringe
Faaborg-Midtfyn Kommune
Danmark

Kontaktperson

UH

Send til en kollega

0.047