23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hydrauliske Motorer

Visste du at vi leverer motorer?

Hos TAON Hydraulikk leverer vi kvalitetsmotorer til gode priser. Vi kan raskt levere et bredt utvalg av motorer og har også kompatible motorer på lager.

  • Parker
  • White
  • Char-Lynn (EATON)
  • Danfoss

Vi har et bredt kontaktnett rundt i Europa, og anskaffer mange typer motorer. Dette gjelder både for enkeltmotorer og også hvis det skal brukes 20-30 motorer.

Kontakt oss for mer informasjon på info@taon.dk eller besøk vår nettside på taon-hydraulikk.com

Hos TAON Hydraulik kjøper vi både erstatningsmotorer og OEM-motorer fra ledende produsenter. Mange av motorene skaffes via vårt nettverk, hvor vi har kontakter rundt om i Europa og Nord-Amerika for kolleger som har motorer liggende. Dette gjør at vi kan hente produkter som ofte kan ha svært lang leveringstid fra produsentene. Dersom vi ikke klarer å få tak i den originale motoren, avklarer vi gjerne mulighetene for å finne alternativer.

Det hender selvsagt at noen motorer er for spesielle til at vi kan få dem. Men vi har stor suksessrate i å finne både originale motorer og alternativer. Prisene på originale motorer kan svinge mye. Men vi gir mulighetene våre videre til kunden. Noen ganger kan det være urimelig høyt, da spesialfrakt og kjøp kan måtte inkluderes ved utsolgt lager.

TAON Hydraulikk
TAON Hydraulik
Jernet 25
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
Org. nr.: DK33395647

Kontaktperson

ML
Manju Lund
mlh@taon.dk

Send til en kollega

0.047