23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Netthandel – utfordringer og muligheter

Handelsnæringen har stor betydning for norsk økonomi, sysselsetting og verdiskaping. Ifølge SSB bidrar næringen til rundt 10 prosent av den totale verdiskapingen i fastlands-Norge.

De siste årene har netthandelen i Norge vokst dramatisk, nå handles varene stadig oftere fra mobiltelefon og PC og bringes direkte hjem til konsumenten.

Handelsnæringen gjennomgår store endringer, blant annet på grunn av økt digitalisering og netthandel, som følge av dette har det aldri vært viktigere med effektive logistikkstrukturer.

Fleksibilitet, effektivitet og sikkerhet – dette er kravene moderne e-handels bedrifter må tilfredsstille! Forbruker forventer en pålitelig, trygg og sikker levering når de handler varer på nett. Internett- og postordrebutikker står også overfor utfordringer som at kundene forventer stadig kortere leveringstider på sine bestillinger.

Automatiserte lagerløsninger øker effektiviteten og produktiviteten:
Hänel leverer innovative lagerautomater. Disse er perfekte for bedrifter som streber etter å oppnå suksess innen e-handel.

Tid er avgjørende innenfor E-handels næringen, så ikke kast bort din arbeidsdag på leting etter varer, deler og komponenter!

Bruk tiden effektivt ved å investere i automatiserte lagerløsninger. Hänel Lean-Lift eller Rotomat henter produkter trygt og raskt, noe som vil øke produktiviteten til de ansatte. Det vil bli slutt på tidkrevende leting, særlig på ordre med flere plukk. Delene kommer i ergonomisk høyde innen 30 sekunder

Oversikten blir bedre for alt er samlet på et sted. Man får vite hva man har i hus og hvor det ligger. Mulighet for integrering mot datasystem/ordresystem

Plug & Play – Inkludert lagerstyring med 10.000 art. nummer, forberedt for printer, strekkodeleser, vekt etc. Ethernet klar med web-server

Du finner raskt de RIKTIGE artiklene, slutt på feilplukk og feilsending med returer = fornøyde kunder og spart TID!

Hänel lagerautomater kan kobles sammen for å danne smarte logistikkløsninger som oppfyller selv de mest krevende og individuelle krav.

Våre selgere har realisert mange suksessrike lagerløsninger for ulike bedrifter i Norge.
Du kan kontakte dem ved å trykke her

Les mer om Hänel lagerautomater her

Bergsli Metallmaskiner AS
Bedriftsvegen 64
3702 SKIEN
Skien
Norge
Org. nr.: NO997379128

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031