23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Når NFEA og Regjeringen tenker likt om 5G i industrien

Fredag 6. mai samlet store næringslivsaktører seg til første møte i 5G-industriforum, som skal få fart på bruken av 5G-teknologien i industri, næringsliv og offentlig sektor. (kilde Regjeringen.no)

Det er Kommunal- og distriktsdepartementet og Næringsdepartementet som har tatt initiativ til det nye forumet som består av toppledere fra en rekke bransjer og offentlig sektor. 

Mange av aktørene som sitter i 5G-industriforum vil også være representert med foredrag på vår konferanse i Oslo:

10-11 mai arrangerer NFEA konferansen IoT og 5G i Industrien 2022.

Det  fokuseres på temaene digitalisering og 5G-teknologi. Vi samler eksperter som belyser, opplyser og diskuterer disse temaene.

«Digitalisering og 5G åpner uante muligheter for industrien». Denne påstanden skaper forventninger om en enklere og mer kostnadseffektiv arbeidshverdag. Hva ligger egentlig i dette og stemmer det?

Fokus under IoT og 5G i industrien 2022 vil være å utforske sider ved 5G-teknologien til industrielle formål. Dette vil gi deltakeren innsikt og mulighet til å ta gode, kunnskapsbaserte beslutninger på området.

Bli med på en spennende konferanse om et viktig og premissgivende tema som vil ha betydning for industrien i hele neste generasjon!

Mer informasjon og program for NFEAs konferanse finner du HER!
Presse deltar gratis! (*middag er ikke inkludert, må betales av den enkelte).
Send mail til nfea@nfea.no for påmelding

Pressemeldingen fra Regjeringen.no om Industriforumet finner du HER!
Møtet er ikke åpent for media, men pressen vil bli invitert etter møtet.

Aktørene i 5G-industriforum er  disse, og markert med fet skrift er aktører som også holder foredrag på NFEA-konferansen:

Avinor AS, Bane NOR, Cognite, Equinor,  Ericsson AS, Herøya Industripark AS, ICE, IKT Norge, Innovasjon Norge, Kongsberggruppen, KS, Lyse, Nokia Norge, NRK, Næringslivets Hovedorganisasjon, Oslo Kommune, Schibsted, SINTEF, Statens vegvesen, Statnett, Telenor Norge AS, Telia Norge AS, Yara, Kommunal- og distriktsdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet, DigitalNorway og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom). 

I tillegg på NFEAs konferanse stiller disse med foredrag:  ABB AS, Siemens AS, Trisense AS og Forsvarsmateriell - Norwegian Defence Materiel Agency

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031