23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Konferansen IoT & 5G i Industrien

Vi arrangerer konferansen IoT & 5G i industrien 10-11 mai på Clarion Hotel the Hub i Oslo

IoT og 5G i industrien 2022

Digitalisering og 5G åpner uante muligheter for industrien
Denne påstanden skaper forventninger om en enklere og mer kostnadseffektiv arbeidshverdag. Hva ligger egentlig i dette og stemmer det?

På konferansen fokuserer vi på temaene digitalisering og 5G-teknologi. Vi samler eksperter som belyser, opplyser og diskuterer disse temaene.

10. mai: Åpningsinnlegg, Leverandørenes betraktninger og Industrielle anvendelser. Det blir også konferansemiddag om kvelden.

11. mai: Teknologier for fremtiden og Paneldebatt: Muligheter og utfordringer ved åpne industrielle kommunikasjonsløsninger.

En del av utfordringene ligger i modenheten av 5G-teknologien. Fakta viser likevel at vi nå har «Best radio ever» som vi kan benytte som utgangspunkt for å etablere en trådløs infrastruktur i industrien. Imidlertid er det knappe radioressurser tilgjengelig og bruken av disse er avhengig av et komplekst system som ikke bare er teknikk, men som også innbefatter lisenser, instanser og politikk.

Fokus under IoT og 5G i industrien 2022 vil være å utforske sider ved 5G-teknologien til industrielle formål. Dette vil gi deltakeren innsikt og mulighet til å ta gode, kunnskapsbaserte beslutninger på området.

 

Program og påmelding for IoT og 5G i industrien, KLIKK HER!

NFEA
Andøyfaret 33, bygg D
4623 Kristiansand
Kristiansand
Norge
Org. nr.: NO882267792

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047