23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Nettleserbasert programvareløsning fra JUMO smartWARE

Dette muliggjør enkel analyse og visualisering av prosessdata fra JUMO variTRON automatiseringssystem. Individuelle instrumentpaneler muliggjør målrettet og rask tilgang til registrerte prosessdata.


Identifikasjon av tukling basert på digitale sertifikater garanterer et høyt nivå av datasikkerhet.

JUMO smartWARE Evaluation installeres sentralt på skrivebord, lokale servere eller i Cloud ved hjelp av Docker-teknologi. Det er ikke nødvendig for brukeren å installere tilleggsprogramvare eller tillegg. Dette sparer kostnader for administrasjonen av systemet. Tilgang skjer da via standard nettlesere. Når JUMO smartWARE Evaluation er installert, lar den et ubegrenset antall brukere analysere og visualisere opptil 1500 signaler – over hele verden.

En enkel oversikt over enheten og systemet gjør det mulig å raskt navigere og velge instrumentpaneler. Det muliggjør også søk og analyse av deler av en batch i hele anlegget.

Den individuelle utformingen av instrumentpanelene er et viktig steg mot en smart fabrikk da prosessene kan optimaliseres på en bærekraftig måte basert på dataene som samles inn.

Datasikkerhet har høyeste prioritet for JUMO smartWARE Evaluation. De registrerte grunndataene overføres sikkert til et datalager og arkiveres av JUMO variTRON 300 eller 500 via Rest API ved bruk av datadiodeprinsippet. Sporbarheten til de registrerte dataene er også sikret under konfigurasjonsendringer eller endringer av enheter.

Analysen foregår i et eget område (Dataview) og støttes av sabotasjedeteksjon basert på digitale sertifikater slik at verifiserbare prosessdata kan leveres pålitelig og raskt for kritiske revisjoner.

JUMO bryter også ny mark når det gjelder planlegging og kostnadssikkerhet. Fakturering skjer via en lisensmodell og er basert på antall signaler som kreves. Det er ingen brukeravgifter og modellen er skalerbar.

For mer informasjon kontakt info.no@jumo.net

JUMO AS
Storgata 4 A
1767 Halden
Oslo
Norge
Org. nr.: NO984157789

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031