23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Korrosjonsbeskyttelse for høy belastning

Med den unike overflatebeskyttelsen nsd tupH tilbyr NORD DRIVESYSTEMS en korrosjonsbeskyttelse som vanligvis er forbundet med rustfritt stål.

Den kan kombineres med fleksible, modulbaserte drivprodukter.
Drivløsningene er tilgjengelige i flere størrelser som snekkegir, tapp-/parallellgir og vinkelgir, fullt tilgjengelig med glatt motor og drivelektronikk.

Den innovative overflatebehandlingen nsd tupH fra NORD DRIVESYSTEMS gjør aluminiumsdrev like korrosjonsbestandige som versjoner i rustfritt stål.

I næringsmiddelindustrien må både anlegg, maskiner og drivteknologi beskyttes mot skitt, fuktighet, vannsprut og aggressive midler. Lakkerte systemer er imidlertid svært utsatt for selv små skader, og gir ikke permanent beskyttelse. Drivenheter i rustfritt stål er relativt dyre. Korrosjonsbeskyttelsen nsd tupH fra NORD DRIVESYSTEMS er et kostnadseffektivt alternativ til aluminiumsversjoner som gir betydelig lengre levetid for komponenter i tøffe miljøer. Det er nå mulig å laste ned en veiledning fra NORD DRIVESYSTEMS om korrosjonsbestandige drivløsninger for hygienisk produksjon. Behandlingen nsd tupH er tilgjengelig for de fleste av NORDs modulbaserte drivsystemer i aluminium, inkludert forskjellige serier med girenheter, glatte motorer og desentralisert drivelektronikk.

Godt egnet til mange bruksområder i industrien
Når drevenes overflate eksponeres for skraping og slag i industrien, kan selv ikke korrosjonsbeskyttende belegg av høy kvalitet gi effektiv beskyttelse. Når overflaten er blitt skadet, blir den ofte infiltrert av korrosjon, og heller ikke reparasjoner vil hjelpe permanent. Med behandlingen nsd tupH blir overflaten betydelig mer robust enn med lakk, og selv små svekkelser begrenses til det skadede området. Drev med nsd tupH er ikke bare egnet for hygienekritiske bruksområder i næringsmiddelindustrien, men også til ulik bruk i prosess- og legemiddelindustri. De brukes ofte på transportbånd, pumper, blande- og røreverk, men også i vann- og kloakkanlegg og bilvasklokaler.

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047