23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Enorm blest rundt unik OTD-satsning

Under årets OTD-messe får du mulighet til å sette deg ned med operatørene på norsk sokkel.

Dette er et unikt tilbud vi har jobbet en stund med. Industrien er i en situasjon der operatørene går mer og mer mot mindre leverandører, ikke nødvendigvis bare kontraktører som tidligere. Det er derfor enda viktigere å møte leverandørene der de er. Da er det ekstra kjekt at vi kan tilby dette til besøkende under årets messe, sier kommunikasjonssjef Morten Dahl Sebjørnsen i Offshore Media Group.

- Enormt populært
Med Statoil i spissen, lanserer messearrangøren det som heter ”Operators Corner”. Under årets Offshore Technology Days som går av stabelen 18. – 19. oktober i Stavanger, er det satt av et område hvor både operatører og leverandører kan møtes. Tanken bak er bedre kommunikasjon for å møte nedgangen, gjøre seg klar for den kommende oppturen og vise ny, spennende teknologi som er under utvikling.
– Vi lanserte tilbudet en fredags ettermiddag. 20 minutter senere var allerede 200 møter booket. Det forteller alt om hvor etterspurt dette har vært, fortsetter Dahl Sebjørnsen.

Operatørene kommer til å stille med representanter fra avdelinger som blant annet innkjøp og business development. Book ditt møte her

– Viktig
Statoil er blant dem som har sagt ja til å være tilgjengelige i Operators Corner. De er svært positive til initiativet og er spente på hvilke frukter som kan høstes fra nysatsningen.
– Det er viktig for Statoil å komme i kontakt med leverandørindustrien. Gjerne de selskapene vi ikke treffer til vanlig. Operators Corner er en god mulighet til akkurat dette, sier Bjørn Landråk, leder for anskaffelser innen Business Support i Statoil.

– Vi er avhengig av et velfungerende leverandørmarked. Det skal være lett å komme i kontakt med Statoil. Det er viktig for oss. Leverandørportalen på vår hjemmeside er et annet eksempel på hvordan leverandører kan komme i kontakt med Statoil, fortsetter Landråk.

– Godt tiltak
BD Oil & Gas (Brødrene Dahl) finner Operators Corner-konseptet meget spennende og har benyttet anledningen til å booke møter med flere operatører, deriblant Statoil.
– Dette er et meget viktig og godt tiltak av messearrangøren. Det er en fin kanal for oss som leverandør til å informere om vårt selskap, våre produkter og våre tjenester, sier Sven Arthur Jensen, Sales & Operation Director i selskapet.

OTD AS
Støperigata 38
4014 Stavanger
Stavanger
Norge
Org. nr.: NO822717012

Send til en kollega

0.031