23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

NORD-IE4-MOTORER med glatt overflate

NORD DRIVESYSTEMS har utvidet sortimentet med motorer med høy ytelse med glatt overflate for bruk i miljø med krav til god hygiene.

NORD DRIVESYSTEMS har utvidet sortimentet med motorer med høy ytelse og glatt overflate.
Illustrasjon: NORDs IE4-motorer med glatt overflate oppfyller de høyeste standardene for ytelse,
driftssikkerhet og levetid under tøffe forhold.
De nye synkronmotorene med permanent magnet og uten kjølefinne oppnår ytelsesnivået I
E4 / super premium.

Dette kan gi store fordeler innen næringsmiddel- og legemiddelindustrien samt andre applikasjoner som stiller store krav til hygiene. Motorer med høy ytelse og glatt overflate egner seg godt til bruk i tørre områder og ved applikasjoner som krever hyppig rengjøring. Siden motorene genererer lite overskuddsvarme, trenger de ingen vifter som kan bidra til å spre bakterier. IE4- eller Super Premium Efficiency-synkronmotorer har betydelig bedre ytelse enn induksjonsmotorer, spesielt i delbelastningsområdet. Dette fører til betydelig lavere energikostnader og lavere total eierkostnad.

Motorene har i tillegg en mye høyere effekttetthet og svært lang levetid. Frekvensomformere kan monteres direkte på eller i nærheten av motoren for større fleksibilitet.
Motorene leveres i tre størrelser (80, 90 og 100) med nominell motoreffekt på 0,75 til 2,2 kW. De kommer i tillegg til det eksisterende sortimentet av induksjonsmotorer med glatt overflate, som allerede dekker effekter på 0,37 til 1,1 kW. Motorene kan utstyres med brems. NORD har fire forskjellige girkasseserier som egner seg for rengjøringsvennlige, omformerstyrte drivsystemer i beskyttelsesklasse IP66/IP69K.

De rengjøringsvennlige drivkonfigurasjonene har alle formstøpte aluminiumshus med glatte overflater, som er utviklet for at rengjøringsmidler og skum skal renne av raskt og enkelt. For ekstra korrosjonsbeskyttelse kan drevene behandles med overflatekonverteringen nsd tupH, som er godkjent for bruk i næringsmiddelproduksjon i henhold til FDA Title 21 CFR 175.300.

OVERSIKT:
IE4- / Super Premium Efficiency-motorer med glatt overflate
• Synkronmotorer med permanent magnet og høy ytelse
• Motorstørrelse: 80, 90 og 100
• Nominell ytelse: 0,75 kW, 1,1 kW og 2,2 kW
• Egnet til høytrykksspyling
• Inntrengningsbeskyttelse IP66, med mulighet for IP66/IP69K

NORD GEAR NORGE AS, Jordalsveien 17A, 5105 Eidsvåg  -  64905580 - norway@nord.com                                                                                                                                                 

 

 

 

Nord Gear Norge AS
Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Bergen
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031