23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Øwre-Johnsen as er tildelt Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik’s Æresmedalje

Tildeles æresmedalje for fremragende innsats i promotering og salg av Danske produkter i utlandet

Øwre-Johnsen har i en årrekke representert danske virksomheter som blant annet C.C.JENSEN, Danfoss og Tempress, og har oppnådd god vekst og økt etterspørsel etter selskapenes produkter. Selskapet har jobbet målrettet mot det maritime, industrielle og offentlige markedet i mange år, og har bidratt til å skape vekst og høy anerkjennelse etter produkter fra Danske produsenter.

- Vi er svært stolte og beæret over å motta denne flotte anerkjennelsen for det arbeidet våre ansatte har gjort igjennom mange år. Vi har over 50 års erfaring med danske leverandører og det har vært, og er fremdeles en fornøyelse å jobbe med disse selskapene som leverer kvalitetsprodukter i verdensklasse. Vi ser frem mot videre god utvikling for våre danske produsenter, sier Daglig leder Anders Øwre-Johsen.

Om prisen

Diplom og medalje tildeles som anerkjennelse for fremragende innsats for å fremme og markedsføre danske produkter og tjenester i utlandet. Prisen gis til agenter, distributører, datterselskaper eller selskaper i utlandet ca femten ganger i året.

Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik, et andet medlem av kongelig familie eller en verdig representant for Det kongelige Hoff, presenterer hvert år vinneren af prisen i mottakerens land.

Øwre-Johnsen as
Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Trondheim
Norge
Org. nr.: NO919151137

Kontaktperson

Anders Øwre-Johnsen
Daglig leder
+47 98204800 anders@owre-johnsen.no

Send til en kollega

0.047