23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny høytemperatur kjedeolje for nærings- og legemiddelindustrien

Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME, fremragende antislitasjeegenskaper inntil 650 grader Celsius

Når det gjelder matsikkerhet spiller spesialsmøremidler en vital rolle – H1-registrering og sertifisering i henhold til ISO 21469 sikrer at smøremidlene er trygge å bruke i næringsmiddelindustrien. Samtidig kreves det at smøremidlene byr på maksimal ytelse, dvs. på transportbåndkjeder eller bakeovner hvor temperaturene kan bli ekstremt høye. Med Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME har Klϋber Lubrication utviklet en kjedeolje for høye temperaturer som tilfredsstiller nettopp behovene til næringsmiddelindustrien.

"Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME inneholder H1-registrerte hvite faste smøremidler i stedet for svart grafitt," forklarer Aldemir Oliveira, Market Manager Food ved Klüber Lubrication. "Dette fører til forbedret matsikkerhet ettersom kontaminering med svarte partikler unngås, og smøreintervaller pga. impregneringseffekten til det faste smøremiddelet."

På grunn av de fremragende antislitasjeegenskapene selv ved ekstreme temperaturer inntil 650 grader Celsius og dens gode korrosjonsbeskyttelse, hjelper den nye syntetiske kjedeoljen med å øke kjedens levetid og bidrar til økt pålitelighet i produksjonsprosessen. Klüberfood NH1 CH 6-120 SUPREME byr på gode fukteegenskaper og fremragende penetrasjon med høy dispersjonsstabilitet. Den nye høyytelseskjedeoljen kan brukes til smøring av transportbåndkjeder drevet i næringsmiddelindustrien ved svært høye temperaturer, dvs. platebærerkjeder i bakeovner slik de normalt forekommer i brød-, tortilla- eller pizzaproduksjonslinjer. Smøremidlet ble også utviklet for tilfeldig kontakt med produkter og emballasjematerialer i kosmetikk-, legemiddel- og dyrefôrindustrien.

Klüber Lubrication Nordic A/S
Alexander Kiellands gate 2B
2000 Lillestrøm
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO971009136

Kontaktperson

TM

Send til en kollega

0.047