23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

AMADA deltar på EuroBlech

Hele produksjonsprosessen med AMADA-maskiner og de nyeste prosesseringsteknologiene

Produktivitet er nøkkelen til å være konkurransedyktig for ethvert selskap. AMADA produserer ikke bare maskiner, men de oppfyller også spesifikke behov ved å levere "skreddersydde" løsninger. Vi er stolt av å kunne si at på EuroBLECH 2016 og over hele verden bestreber vi oss på å hjelpe våre kunder med å møte de økonomiske  utfordringene.

Vårt hovedanliggende på EuroBLECH 2016 vil være å "Skape kunders lønnsomhet ved å utnytte AMADAs nyeste maskiner og prosesseringsteknologier." Vi vil introdusere fiberlaserskjære- og sveisemaskiner, en kombinasjonsmaskin, kantpresser, og den nye VPSS 3i programvaren, metallplate-engineeringsystemet som kan simulere alle prosesseringsoperasjoner umiddelbart. I tillegg vil vi vise eksempler på arbeidsstykker med akkumulert kunnskap om prosesseringsteknologi.

AMADA vil være et utstillingsvindu med flere innovasjoner enn noen gang før på bransjens flaggskipsmesse EuroBLECH. På utstillingen vil det også vises en oversikt over AMADAs IoT, "V-fabrikk" som har vist seg å være et 'Smart Factory'-konsept. 8 siste teknologi AMADA-maskiner og AMADA MIYACHI-produkter vil vises i drift på et område på 2000 kvadratmeter. Alle maskinene på utstillingen vil selvsagt være produksjonsklare. Og hver og en av dem representerer en videreutvikling til en eksisterende løsning eller en fullstendig ny innovasjon.

Kom og besøk messen vår!

Informasjon om AMADA i EuroBLECH:

Hall 12
Stand D06 og F06
25. til 29. oktober 2016, Hanover, Germany

Les mer om AMADA her >>

Amada Norway AS
Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Org. nr.: NO933966674

Kontaktperson

AV

Send til en kollega

0.031