23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Prototal kjøper Prima Power Rapido 3D-laserskjærer fra Din Maskin!

Fra enkelte prototyper til fullskala serieproduksjon

Prototal er det mest allsidige selskapet for prototyper i Norden. De hjelper kunden med å ta fram prototyper, serieproduksjon i plast eller plater og kan tilby unike løsninger og kombinasjoner for aktuelt produkt.

Prototal former stål, aluminium og rustfrie plater og står rustet til å klare såvel prototypeproduksjon som serieproduksjon. Deres mange produksjonsmetoder øker kundens muligheter til kreativ produktutvikling – hos dem finnes to av ytterst få maskiner i verden som kan forme plater med fleksforming. Quintuspressene gjør det mulig å for eksempel presse detaljer med sarte overflater og underskjær. Du kan fritt endre platetykkelse og materiale uten å gjøre endringer i verktøyet.
Ved å kombinere metoder og materiale kan produktene få unike fordeler og et mer komplett sluttresultat.

Henrik Lundell, VD hos Prototal, forteller om deres nyeste investering:

- For å fortsette å være en konkuransekraftig leverandør jobber vi kontinuerlig med å oppdatere vår maskinpark for å møte økte krav fra våre kunder. De volumer som bestilles hos oss i dag krever en topp maskinpark med god effektivitet og kvalitet, det gir denne investeringen.

Rask 3D laser for høyvolumproduksjon!

Prima Power Rapido finnes i fiber- eller CO2-laser opp til 5kW effekt – applikasjon og fleksibilitetsbehov styrer valget. Prototal har valgt fiberlaser på sin maskin.

Det her er den beste 3D-maskinen for mindre og middels store komponenter for såvel laserskjæring som lasersveising. Løsninger for rask håndtering finnes som standardiserte opsjoner for 3D-maskinen Prima Power Rapido for høy-volumsproduksjon.

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Send til en kollega

0.049