23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny 3D laser for bilindustrien fra Prima Power

Produsenter av komponenter til bilindustrien har behov for svært spesialisert utstyr for skjæring av metalldetaljer som svarer til denne industriens spesifikke behov.

Takket være over 35 års erfaring på dette området samt kontinuerlig dialog med kundene har Prima Power nå utviklet Laser Next, en maskin som er tilpasset kravene fra de store bilprodusentene:

- Dramatisk reduksjon av syklustider for maksimal kapasitet. Laser Next øker kapasiteten på en typisk referansekomponent som en B-Stolpe med 25%. Maskinen har dynamiske ytelser som er de beste i markedet for 3D-lasere (208 m/min og akselerasjon på 2,1G), noe som er gjort mulig ved bruk av svært innovative løsninger i bruk av materialer og maskinramme.

- En kompakt layout og ingen krav til fundamentering gjør Laser Next til en perfekt maskin for konfigurasjoner med flere maskiner. En skrottransportør kan tilknyttes opptil tre maskiner ved siden av hverandre. Maskinens kompakte layout gir både stand-alone og konfigurasjoner med flere maskiner, mulighet for å optimalisere internlogistikk, redusere plassbehovet og dermed ytterligere reduserte kostnader.

- Forbedret OEE (Overall Equipment Effiency) takket være maksimert oppetid og forenklet vedlikehold, gjør Laser Next til det beste alternativet for produksjon 24 timer i døgnet og 7 dager i uken av komponenter i høyfast stål.

Laser Next har ett arbeidsområde på 3,050 x 1,530 x 612 mm og er utstyrt med 3 eller 4kW fiberlaser. Maskinen har et kompakt skjærehode som er forseglet for best mulig beskyttelse, direct drive motorer, SIPS kollisjonsbeskyttelse og Focal Position Control. Det høypresise og dynamiske vendebordet har servomotor og absolutt enkoder, utviklet for høyest mulig driftssikkerhet, sikkerhet og ergonomi.

Din Maskin AS
Ilebergveien 3
3011 Drammen
Drammen
Norge
Org. nr.: NO961772230

Send til en kollega

0.031